Haberler

İstanbul'da laf attığı kadınlara bakarak mastürbasyon yapan sapık yakalandı

Güncelleme:

İstanbul'da laf attığı kadınlara bakarak mastürbasyon yaptığı cep telefonu kamerasına yansıyan ve görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla çok sayıda kullanıcının tepki gösterdiği motosiklet sürücüsü, gözaltına alındı. Şüpheli, taciz iddialarıyla ilgili işlem yapılmak üzere adliyeye sevk edildi.

Sosyal medya üzerinde yayınlanan görüntülerde bir motosiklet sürücüsünün laf attığı kadınlara bakarak mastürbasyon yaptığı görüldü. Kısa sürede büyük tepki gösterilen görüntülerde şüphelinin bir kadının kendisini uyarmasına aldırmadan taciz etmeye devam ettiği anlar kamera görüntülerine yansıdı.

POLİS SUÇLUYU MOTOSİKLETİYLE DOLAŞIRKEN BULDU

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis şüphelinin izini kısa bir süre içinde Üsküdar'da buldu. Trafik polisleri tarafından, motosikletiyle dolaşarak taciz edecek bir kadın aradığının tespit edildiği belirtilen şüpheli kısa bir kovalamacanın ardından Libadiye Caddesi üzerinde durdurularak gözaltına alındı.

PARA CEZASI KESİLDİ

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli Recep K.'ya 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 23/4 (Tescilli aracı plakasız kullanmak) maddesinden 2 bin 81 lira, 78/1b (Kask ve koruyucu başlık kullanmamak) maddesinden 132 lira, 36/3a (Sürücü belgesiz araç kullanmak) maddesinden 2 bin 473 lira, 34/a (Muayenesiz araç kullanmak) maddesinden 288 lira, 47/1d (Trafik güvenliği tehlikeye düşürmek) maddesinden 132 lira olmak üzere toplamda 5 bin 106 lira idari para ceza kesildi.

TACİZ İDDİALARIYLA İLGİLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Şüpheli ayrıca taciz iddialarıyla ilgili hakkında işlem yapılmak üzere Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bulgurlu Şehit Altuğ Verdi polis merkezine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Üsküdar 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title