Haberler

Monica Lewinsky, Bill Clinton ile İlgili İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Dönemin ABD Başkanı Bill Clinton'la yaşadığı ilişkiyle 90'lı yıllara damga vuran isimlerden Monica Lewinsky, bir belgeselde olay ile ilgili detayları anlattı. Lewinsky, Clinton'u tavlamak için iç çamaşırını gösterdiğini ilk kez itiraf etti.

Dönemin ABD Başkanı Bill Clinton'la yaşadığı ilişkiyle 90'lı yıllara damga vuran isimlerden Monica Lewinsky, yeni yayımlanan bir belgeselde detayları anlattı. Lewinsky, stajyerlik yaptığı Beyaz Saray'da sıklıkla flörtleştiği Clinton'u tavlamak için iç çamaşırını gösterdiğini ilk kez söyledi.

Monica Lewinsky, Bill Clinton ile İlgili İlk Kez Konuştu

"HER ZAMAN TEMKİNLİYDİK"

1995'te bir Beyaz Saray çalışanı için düzenlenen partide düşen pantolonunun üstünden iç çamaşırının gözüktüğünü belirten Lewinsky, "Normalde pantolonumu yukarı çekerdim ama yapmadım. Bunu odadaki kimse görmedi ama o gördü" ifadesini kullandı. Clinton'un ikinci başkanlık döneminde yıllarca ilişki sürdürdüklerini ifade ederek "Her zaman temkinliydik ancak yeterince de değildik" dedi. 1998 yılında ortaya çıkan olay, Bill Clinton'un yalan söylemesiyle birlikte skandala dönüşerek ülkenin önde gelen gündem maddesi olmuştu.

Monica Lewinsky, Bill Clinton ile İlgili İlk Kez Konuştu

"NEREYE GİTSEM TANIYORLAR"

Yeminli ifadesinde yalan söylediği gerekçesiyle suçlanan Clinton, Senatoda yapılan oylama sonucunda beraat etmişti. Lewinsky, o dönemde ve sonrasında yaşadıklarını 2014'te Vanity Fair dergisine yazdığı makalede anlatmıştı. Uzun süreli suskunluğunu ilk kez bozan Lewinsky, "Başkan Clinton ve benim aramda yaşananlardan dolayı derin pişmanlık duyuyorum" demişti. Skandalın patlak vermesiyle birlikte özel hayatının yerle bir olduğunu söyleyen Lewinsky, "Bu makale ile yaşananların bir de benim bakış açımla görülmesini istiyorum. Kamuoyunda şahsıma yönelik yapılan karalama kampanyasının izleri hala devam ediyor. İnsanlar beni nereye gitsem tanıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Monica Lewinsky, Bill Clinton ile İlgili İlk Kez Konuştu

"NARSİST VE ŞIMARIK BİR GENÇ KIZ"

Beyaz Saray'da staj yaparken 20'li yaşlarında olan Lewinsky, Başkan ile aralarındaki ilişkide her iki tarafın da rızasının olduğunu söylese de Clinton'ın kendisinden faydalandığını iddia etmişti. Skandalın ortaya çıkmasıyla birlikte Başkan Clinton'ı korumak adına kendisinin "günah keçisi" haline getirildiğini savunan Lewinsky, "Başkanın ekibi, savcılar, hem Demokrat hem de Cumhuriyetçi çevreler ve medya beni damgaladı" demişti. Skandalın ABD gündemine oturduğu günlerde Bill Clinton'ın eşi Hillary Clinton'ın kendisini "Narsist ve şımarık bir genç kız" olarak yaftaladığını söyleyen Lewinsky, "Bayan Clinton'ın yaşananlar nedeniyle kısmen kendisini de suçladığını ve kocasını ihmal ettiğini düşündüğünü biliyorum" demişti.

Monica Lewinsky, Bill Clinton ile İlgili İlk Kez Konuştu

"BİR YARDIM ELİ UZATMIŞ"

Bunca yıl aradan sonra ilk kez konuşmasının nedenini internette artan aşağılamalar olduğunu söyleyen Lewinsky, "Belki benim hikayem kimilerine en karanlık anlarında bir yardım eli uzatmış olur." ifadesini kullanmıştı. Lewinsky bundan sonraki hedefinin ise, internette yaşanan aşağılamalarla depresyona sürüklenen insanlara yardım etmek olduğunu belirtmişti.

Monica Lewinsky, Bill Clinton ile İlgili İlk Kez Konuştu

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

deniz baykal falan neydi beyler:

hakkaten bizizm işyerlerinde HİÇÇÇÇÇ bu tür ilişkiler yaşanmaz. ulan kimin eli kimin cebinde belli değil. okullarda örtmenlerde, hastanelerde doktor hemşire hasta vs, zaten polis astsubayı hiç saymıyım önüne gelene çakar, hostes pilot. . . daha sayım mi.

11
5
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Bürokrasi motoru

9
4
yanıtYanıtla
ozon:

Amerikan kültüründen ne beklenir bütün dünyaya ahlaksızlık yaymaktan işgal sömürü den başka ne getirmiştir DEMOKRASİ Mİ? dünyanın en büyük YALANI

5
4
yanıtYanıtla
DURU:

TIPKI BİZDE DE DEMOKRASİNİN YALANDAN İBARET OLMASI GİBİ DEMOKRASİ DEDİĞİNİZ ŞEY İLİZYON

yanıt4
yanıt2
Tabi:

Gayet normal! Güzel hatun! Ben olsam ben de çakardım.

8
1
yanıtYanıtla
Gül:

Dünyaya rezil oldu ama utanmak yok ve dünya buna önemli biri gibi reportaj ediyor yani yuh

4
3
yanıtYanıtla
NASSI YANİ????:

BİZİM ÜLKEMİZDE YOK MU?

5
1
yanıtYanıtla
MERVE-SU:

GÖSTERDİĞİ DONUNUN RENGİ NASILDI ACABA?

1
0
yanıtYanıtla
Aynur:

Aynen

0
0
yanıtYanıtla
Aysun:

Aynen Hocam

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title