Haberler

Minik Yüreklerden Can Dostları Için 1 Ton Mama

Muğla'nın Marmaris İlçesinde faaliyet gösteren özel bir kolejin öğrencileri, Marmaris Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne 1 ton mama ve köpek kulübesi yardımında bulundu.

Muğla'nın Marmaris İlçesinde faaliyet gösteren özel bir kolejin öğrencileri, Marmaris Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne 1 ton mama ve köpek kulübesi yardımında bulundu. Öğrenciler, harçlıklarından arttırdıkları paralarla aldıkları mama ve kulübeleri bugün Marmaris Hayvan Barınağı'na teslim etti.

Marmaris Hayvanları Koruma Derneği (MAHAYKO) işbirliğinde kentteki özel bir kolejin öğrencileri, can dostları için 1 ton mama bağışladı. MAHAYKO yetkilileri, bağışlanan mamaları barınağa getiren öğrencilerin ziyaretini, şenliğe dönüştürdü. Etkinlik çerçevesinde, Barınak veterineri Bora Deveci tarafından hazırlanmış, evcil hayvan sahiplerinin sorumluluklarını anlatan bildiriler, öğrencilere ve beraberinde barınağı ziyaret eden veli ve öğretmenlere dağıtıldı.

Etkinlik kapsamında konuşan MAHAYKO Dernek Başkanı Gürol Yakal, "Dernek olarak bu gibi uygulamaların geleneksel hale gelmesini sağlamak için tüm okullarla bilinçlendirme ve hayvan sevgisini yayma amaçlı benzeri projeler üzerinde çalışacağız" dedi. Yakal, MAHAYKO olarak, barınak ve sokak hayvanları için farkındalık yaratmak adına her ay bir etkinlik düzenlediklerini de sözlerine ekledi.

BARINAK TARİHİNİN EN BÜYÜK BAĞIŞI

Okul genelinde birinci sınıftan 8'inci sınıfa kadar 510 öğrencinin harçlıklarından arttırarak temin ettikleri 1 tonluk yardımın, barınak tarihinde bugüne kadar yapılmış en büyük bağış olduğunu belirten Gürol Yakal, Çocukların yanında ailelerini de bu denli sosyal sorumluluk sahibi bireyler yetiştirdikleri için tebrik etti.

"AMACIMIZ HAYVAN SEVGİSİ AŞILAMAK"

Çağdaş Bilim Koleji Müdürü Ahmet Ünal ise amaçlarının hem barınaktaki hayvanlara yardım etmek hem de öğrencilerde küçük yaşlardan hayvan sevgisini aşılamak olduğunu söyledi. Ünal, "Birinci sınıftan 8 inci sınıfa kadar okulumuzdaki tüm öğrencilerimiz harçlıklarından para arttırarak bu yardımı yaptılar. Bu işte okulumuzun aile birliğinin de emeği çok fazla kendilerine de buradan teşekkür ediyorum" dedi. Barınakta bir süre vakit geçirerek hayvanları seven öğrenciler, daha sonra otobüslerle okula döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Ünal Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title