Haberler

Minik Yaramaz Taburesini Aldığı Adamı Yere Düşürdü

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, camide oynayan küçük çocuğun namaz kılarken altından taburesini habersizce çektiği yaşlı adamın yere düşme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, camide oynayan küçük çocuğun namaz kılarken altından taburesini habersizce çektiği yaşlı adamın yere düşme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Beyşehir'de tarihi Eşrefoğlu Camisinde, 3 yaşlarındaki bir çocuğun cemaatin topluca namaz kıldığı sırada yaptığı afacanlık ibadethanenin güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Güvenlik kamera görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasıyla, kayıt izlenme rekorları kırarken, yapılan yeni paylaşımlar görenleri gülümsetti. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, camide cemaatle birlikte yatsı namazının farzını kılan yaşlı bir adam, camide dolaşan bir çocuğun altındaki taburesini alması üzerine sırt üstü yere düşüyor. Tabureyle uzaklaşan çocuk, kameranın kadrajından çıkarken, namazını bozmak durumunda kalan yaşlı adam ise yanında bulunan kişinin taburesini kendi oturduğu tabure zannederek alıp bulunduğu yeri terk ediyor.

Caminin imam hatibi İsmail Efe, görüntüleri kişisel sosyal medya hesabından "Eşrefoğlu Camimizde yatsı namazının farzını kıldığımız esnada, sandalyede namaz kılan bir amcanın sandalyesini habersizce altından çeken sevimli yaramaz, bakınız ne oluyor" sözleriyle paylaşınca, görenlere tebessüm ettirdi. İsmail Efe, olayı güvenlik kamerası görüntülerinden izledikten sonra takipçilerinin de izlemesi için paylaştığını belirtirken, "Taburesi altından alınınca, yere düşüp ne olduğunu anlamaya çalışan ve yanında namaz kılan kişinin taburesini kendi sandalyesi sanarak alan amcam, aslında bu kişinin de kendisi gibi düşmesine sebep olabilecekmiş ama yatsı namazı farzının son rekatı olunca bu kişi, düşmeden olduğu yerde oturup namazını tamamladığı için ikinci bir sürpriz vaka böylelikle yaşanmamış oluyor" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Beyşehir Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title