Haberler

Minik Mankenler Büyüklerine Taş Çıkarttı

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 2.sınıf öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mini defile düzenledi.

Nevşehir Özel Kardelen Koleji 2. sınıf öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mini defile düzenledi. Öğrencilerin mankenlere taş çıkartan performansı izleyicilerden tam not aldı.

Forum Kapadokya Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen törene Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, İl Jandarma Alay Komutanı Turgay Aras, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe ve çok sayıda vatandaş katıldı. Özel Kardelen Koleji öğrenci korosunun konseri ile başlayan etkinlikler, gitar dinletisi ve jimnastik gösterisi ile devam etti. Jimnastik gösterisinin ardından Kardelen Koleji 2. sınıf öğrencileri defile

düzenledi. Mankenleri aratmayan minik öğrenciler, programa gelenler tarafından beğeniyle izlendi. Program sonunda tüm öğrencilerin Türk bayrakları ile sahneye çıkması ise katılımcıları duygulandırdı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Savaş Kapadokya 23 Nisan Nevşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title