Haberler

Milli Gazete Yazarı Dayağa Destek Verdi

Taraf Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın Kanal 7'de Katıldığı Bir Programın Ardından Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mustafa Kayatuzu Tarafından Yumruklanmasına, Milli Gazete'de Yazan Umut Bulut'tan Şaşırtıcı Bir Destek Geldi.

Taraf Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’nın Kanal 7’de katıldığı bir programın ardından Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Mustafa Kayatuzu tarafından yumruklanmasına, Milli Gazete’de yazan Umut Bulut’tan şaşırtıcı bir destek geldi.

Bulut, “Biz de tarafız...” başlıklı yazısında, gazeteciye dayağı destekleyerek, “Mustafa Kayatuzu temiz bir Anadolu çocuğu olarak herkesin yapabileceği doğal bir tepkiyi vermiştir” dedi. Diğer Taraf yazarlarını da hedef göstererek, “Ahmet Altan ve Yıldıray Oğur gibi yazarlar lafı başka yerlere dolandırıp Mustafa Kayatuzu’nu bir öcü imiş gibi gösterme gayretindeler. Durun bakalım! O kadar da kolay değil, burada biz de tarafız. Sizin sosyetik züppeniz ağzına geleni söyleyecek diye biz buradan sizin zırvalarınızı dinleyip kabul edecek değiliz. Hiçbir şey o kadar ucuz değil. Biz Muhsin Yazıcıoğlu’ndan bir şey öğrendik. ‘Biz amcaoğlumuzu dövdürtmeyiz’” diye yazdı.

Umut Bulut’un yazısını sayfaya koyan Milli Gazete’de editör İbrahim Tenekeci’ye Umut Bulut’un müstear bir isim olup olmadığını, yazıyı kimin yazdığını sorduk. Umut Bulut’u, “Müslüman bir arkadaş” diye tanımlayan İbrahim Tenekeci de, dayağı destekler bir üslup benimseyerek, “Kütahyalı’yı yumruklayan Mustafa Kayatuzu’nun tavrı, 40’ı çıkmamış bir insanın arkasından ileri geri konuşulmasına fevri bir tepki olarak değerlendiriyorum. Yazı da bu hassasiyetle yazılmış” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title