Haberler

Milletvekili Tunç: "Eserlerimizle Bartın'ın Her Noktasındayız"

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Bartın il merkezi, ilçe, belde ve köylerin tamamına hizmet götürdüklerini belirtti.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Bartın il merkezi, ilçe, belde ve köylerin tamamına hizmet götürdüklerini belirtti.

Ulus Öğretmenevi salonunda gerçekleştirilen AK Parti Ulus İlçe Danışma Meclisi toplantısı, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Av.Hüseyin Manav, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, İl Genel Meclisi Üyeleri İrfan Ekmekçi, Mustafa Güney, Belediye Meclis üyeleri, İlçe yönetim kurulu üyeleri köy ve mahalle temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

ULUS HALKINA TEŞEKKÜR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç açış konuşması yaptı. Saraç konuşmasında, 1 Kasım seçimlerinde Ulus genelinde yüzde 68 oy alarak büyük bir artış gösterdiklerini belirterek, Ulus halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun da toplantıda yaptığı konuşmada, Ulus ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Uzun, "Ulus'ta gerçekleştirilen hükümet ve belediye yatırımlarında her zaman desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz Yılmaz Tunç'a teşekkür ediyorum" dedi.

ULUS TEŞKİLATINI TEBRİK ETTİ

AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav da toplantıda yaptığı konuşmada, Ulus ilçe teşkilatını 1 kasım seçimlerinde göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutladı. Birlik ve beraberlik içiresinde çalışmalarımız sürdüreceğiz ve milletimize en güzel hizmetleri getirmek için gece gündüz çalışacağız dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ta yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 5 genel seçimden de açık ara birinci çıkarak, milletin yegane umudu olduğunu gösterdiğini belirterek, 1 kasım seçimlerinde milletin ülkemizin yolunu açtığını, uzlaşmaz bir tavır içerisinde bulunan muhalefet partilerine cevap vererek, tercihini, istikrardan yana, yatırımdan yana, ilerlemeden yana kullandığını belirtti. Ulus ilçe genelinde yüzde 68 oy oranı ile açık ara birinci olduklarını belirten Milletvekili Tunç, "Milletimizin bu güvenine layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Ak Parti Bartın Ulus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title