Haberler

Milletvekili Tokmak Çalışmaları Yerinde İnceledi

AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Cengiz Tokmak, yapımına yeni başlanan Çatalzeytin-Türkeli, Türkeli-Büyükdüz yol ve Helaldı Çay ıslahı çalışmalarını yerinde inceledi. Şantiye çalışmalarını inceleyen Tokmak'a AK Parti Türkeli İlçe Başkanı Murat Karahan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve şantiye sorumluları eşlik etti. Cengiz Tokmak burada yaptığı açıklamada, "Çatalzeytin, Türkeli-Helaldı Şantiyelerini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Hava şartları düzeldikçe daha da hızlanacak. İlgililerden ödenek sıkıntısı olmadığını ve projelerin hızlı bir şekilde bitirilip halkımızın hizmetine kazandırılması için gereken hassasiyetin gösterilmesini istedik. Biz de yakın takipçisi olacağız. Kısa zamanda bitecek inşallah" diye konuştu. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

CENGİZ TOKMAK Ercan Cengiz Ak Parti Sinop Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title