Haberler

Milletvekili Serdar: "Elazığ,yatırım Yapmak İsteyen Bütün Girişimcilere Eşsiz Bir Fırsat Sunuyor"

Dubaili iş adamlarının Elazığ’a yatırım yapacak olmasının Elazığ’ın gelişmesi ve kalkınmasına ciddi katkı sağlayacağını dile getiren AK Parti Elazığ Milletvekili ve İnsan Hakları İnceleme Komisyonu (İHİK) Başkanı Ömer Serdar , yapılacak yatırımlar için gerekli anlaşmaların imzalanması ve...

Dubaili iş adamlarının Elazığ'a yatırım yapacak olmasının Elazığ'ın gelişmesi ve kalkınmasına ciddi katkı sağlayacağını dile getiren AK Parti Elazığ Milletvekili ve İnsan Hakları İnceleme Komisyonu (İHİK) Başkanı Ömer Serdar, yapılacak yatırımlar için gerekli anlaşmaların imzalanması ve hayata geçirilmesiyle birlikte Elazığ'ın sadece Türkiye için değil uluslararası alanda tercih edilen bir merkez konumunda olacağını söyledi.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve İHİK Başkanı Ömer Serdar, Dubaili iş adamlarının Elazığ'a yapacakları yatırımları değerlendirdi.

Dubai merkezli konsorsiyumun, yatırım için Elazığ'ı seçmesinin memnuniyet verici olduğu belirten Serdar, " Şehrimiz ve devletimiz olarak bu girişime olumlu yaklaşmakta ve süreci yakından takip etmekteyiz. Armada Holding yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirme toplantısında, projenin sağlık, turizm ve eğitim ağırlıklı olacağı aktarıldı. Dünya standartlarında gelişmiş bir hastane ve tıbbi-cerrahi hizmetler sunan merkezlerin kurulmasıyla şehrimiz, sağlık turizminde dünya ölçeğinde bir merkez olacaktır. Ayrıca, alışveriş merkezleri, golf tesisleri, konaklama ve otel projelerinin realize edilmesiyle de ticari alanda önemli atılımlar sağlanacaktır" dedi.

Kurulması planlanan üniversite ile Elazığ'ın ekonomik yapısı ve iş gücünün hareketleneceğini vurgulayan Serdar, "Milletvekili arkadaşlarımız, belediyemiz ve il başkanımızla birlikte konu ile ilgili gelişmeleri hassasiyetle takip etmekteyiz. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ile koordineli bir şekilde hareket ederek süreç hakkında görüş alışverişinde bulunmaktayız.Uygun iklim koşulları ve merkezi konumu ile Elazığ, yatırım yapmak isteyen bütün girişimcilere eşsiz bir fırsat sunuyor. Elazığ'a yapılacak her türlü yatırım hem şehrimize hem de yatırımcıya kazandıracaktır. Bu konudaki her türlü girişimin arkasında olduğumuz ve desteklediğimiz bilinmelidir" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ömer Serdar Ak Parti Türkiye Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title