Haberler

Milletvekili Genel Seçimleri - AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milletvekili genel seçimleri- AK Parti il başkanlığındaki program- AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu'nun konuşması- AK Partili vatandaşlar Milletvekili genel seçimleri- AK Parti İl Başkan Vekili Güngör: "Türkiye genelinde yapılan seçimlerde kimsenin burnu kanamadı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Milletvekili genel seçimleri- AK Parti il başkanlığındaki program- AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu'nun konuşması- AK Partili vatandaşlar Milletvekili genel seçimleri- AK Parti İl Başkan Vekili Güngör: "Türkiye genelinde yapılan seçimlerde kimsenin burnu kanamadı. İktidar partisi olarak temel görevimiz seçimlerin en sağlıklı şekilde son bulmasıdır" AK Parti Konya İl Başkan Vekili Serhan Güngör, Türkiye genelinde yapılan seçimlerde kimsenin burnunun kanamadığını belirterek, "İktidar partisi olarak temel görevimiz seçimlerin en sağlıklı şekilde son bulmasıdır" dedi.Güngör, il başkanlığı binası önünde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türkiye genelinde ve Konya'da seçimi birinci olarak tamamladığını söyledi.Konya halkının hemşehrisi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun arkasında durduğunu belirten Güngör, "Türkiye genelinde yapılan seçimlerde kimsenin burnu kanamadı. İktidar partisi olarak temel görevimiz seçimlerin en sağlıklı şekilde son bulmasıdır. Başbakanımız tam üç gününü burada tamamladı. Miting günü tam 300 bin kişilik ordu ile Başbakanımızı selamladık. Herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu ise milletin iradesinin bugün sandıkta tecelli ettiğini ifade etti.Konya'da yüzde 65'in üzerinde oy alarak Başbakan Davutoğlu'nun boynunu eğmediklerini dile getiren Baloğlu, şunları kaydetti: "Aldığımız oy oranı ile Türkiye'nin sandıktan yine birinci çıkan partisi AK Parti olmuştur. Kendisine en yakın rakibine 15 puan, belki bir büyük partinin aldığı oy oranı kadar da fark atmıştır. Bu seçimin galibi AK Parti'dir. Konya bugüne kadar bilge adamın, hocasının başbakanının arkasında nasıl durmuşsa bundan sonra da arkasında durmaya devam edecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Baloğlu Ak Parti Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title