Haberler

Milletvekili Boynukara, Stk Temsilcileriyle Bayramlaştı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, beraberinde İl Başkanı Seyfettin Bilen ile birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bayramlaştı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, beraberinde İl Başkanı Seyfettin Bilen ile birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bayramlaştı.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Adıyaman Gökkuşağı Derneği'nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. Milletvekili Adnan Boynukara, Gökkuşağı Derneği ve Kahta İkbal-Der yöneticileriyle bayramlaştı.

Gökkuşağı Derneği Başkanı Sezai Yılmaz, İkbal-Der Başkanı Ebubekir Yılmaz, İkbal-Der Onursal Başkanı Ziya Tepe, dernek yöneticileri ile tek tek bayramlaşan Adnan Boynukara, STK temsilcileriyle sohbet etti.

Milletvekili Adnan Boynukara konuşmasında, ülke gündemi ve Adıyaman gündemi ile ilgili konuşma yaparak, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekti.

Boynukara, Kurban Bayramı'na Şehit Uzman Çavuş Mehmet Ali Bozkurt ve Niğde'de Gergerli 11 kişinin hayatlarını kaybetmesinin gölge düşürdüğünü söyledi.

Gökkuşağı Derneği Başkanı Sezai Yılmaz, Adnan Boynukara'nın Doğu ve Güneydoğu'da bayram öncesinde inceleme ve temaslarda bulunan heyetin içerisinde yer alması ve önemli görevler üstlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İkbal-Der Başkanı Ebubekir Akbaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaklaşan seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İkbal-Der Yöneticisi ve Kahta Beyan Gazetesi Sahibi Mustafa İşeri ise, yapılacak olan seçimde propagandaların ayrıştırıcı değil birleştirici olması gerektiğini dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ise, Kahta ilçesinin Adıyaman siyaseti için önemli olduğunu, yön verici olduğunu aktardı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sezai Yılmaz Ak Parti Adıyaman Kahta Yerel Haberler

title