Haberler

MHP Tefenni Belediye Başkan Adayı Alagöz Açıklaması

"Toplum menfaatlerini öne alan bir belediyecilik anlayışı için tüm halkımın desteğine talibim"

MHP Tefenni belediye başkan adayı Ümit Alagöz, toplum menfaatlerini öne alan bir belediyecilik anlayışı için tüm halkın desteğine talip olduğunu bildirdi.

Alagöz, yaptığı yazılı açıklamada, seçimlerin üzerinden geçen 4,5 yıllık sürede ilçenin sosyal yapısının çöktüğünü, yollarının, kaldırımlarının, park ve bahçelerinin harap olduğunu öne sürdü.

Tefenni'nin ilçeden ziyade bir köy görüntüsüne büründüğünü iddia eden Alagöz, "Komşu ilçelerle kıyaslanamaz bir sonuç ortaya çıkmıştır. Borçsuz, kasasında parası olan, yollarında büyük ölçüde parke ve asfalt çalışmaları tamamlanmış, parklarıyla dillere destan bir belediye devralınmasına rağmen, tüm bunlara sahip olunamadığı gibi daha da geriye götürülmüştür" ifadesini kullandı.

Alagöz, tüm bu olumsuzları gidermek, yollarıyla kaldırımlarıyla parkıyla bahçesiyle sanayisiyle yeniden bir Tefenni inşa etmek istediklerini anlattı. Çiftçiye çare olmak, boynu bükük esnafın yüzünü güldürmek istediklerini vurgulayan Alagöz, açıklamasında şunları kaydetti:

"Aradığını bulamayan emeklimize istediği sosyal hayatı sağlamak, çocuklarımıza ve gençlerimize yeni sahalar açmak, kısacası modern bir Tefenni inşa etek için 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye başkan adayı oldum. 5 yıllık değil, 100 yıllık projeler ortaya koyan, küçük değil büyük hayaller kurup büyük düşünen, şahsi menfaatleri değil toplum menfaatlerini öne alan bir belediyecilik anlayışı için tüm halkımın desteğine talibim." - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ümit Alagöz Tefenni Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title