Haberler

MHP'li Yılmaz 4 Yıllık Görev Süresini Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, 4 yıllık görev süresini değerlendirerek, "Bu dönemde milletimin ve partimin bana verdiği görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışırken, bana verilen misyona karşı da hiçbir zaman ihanet içerisinde olmadım" dedi.

Yılmaz, termal bir otelde gerçekleştirdiği partililerle dayanışma ve değerlendirme toplantısında 4 yıllık milletvekilliği görev süresini değerlendirdi. Toplantıya, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, il teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili de katıldı.

Toplantının açılışında konuşan milletvekili Yılmaz, 4 yıllık görev süresi içerisinde parti ve millet tarafından kendisini verilen görevin vebali ve sorumluluğu ile hareket etmeye çalıştığını ifade etti. Yılmaz, kendisinin verilen göreve ve temsil ettiği misyona karşı bir ihanetinin olmadığını ve olmayacağını da kaydederek, "Biz, bize düşen görevi yaptığımız takdirde Rabbim bize her türlü fırsatı ve imkanı verecektir. 4 yıl boyunca mümkün olduğu kadar Ankara'da kalmamaya çalıştım. Seçimler arifesinde de ilçe, belde ve köylerde milletimizle birlikte olmanın sözünü vermiştim ve bunu da tuttum" diye konuştu.

"MİLLİ GÜÇLERLE TEK BAŞINA İKTİDARI HEDEFLEYEN BİR SİYASİ PARTİYİZ"

Konuşmasında haziran ayında gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimlerine değinen Yılmaz, şöyle konuştu:

"Siyasette bazen 1 yıl çok kısa bir süre, 24 saatse çok uzundur, ama seçimlere 3 aydan kısa bir süre kaldı. Ben bütün arkadaşlarımızın buraya kilitlenmelerini ve mevcut durumundan şikayetçi olan olaya el koymalarını istirham ediyorum. Gün bugün, yarın çok geç kalmış olabiliriz. Ne söyleyeceksek, ne paylaşacaksak bugün paylaşacağız. Zira yarın dövünmenin hiçbir faydası yok. Önümüzdeki süreçte "Benim de bir sözüm var, ben de bir şeyler söylemek istiyorum, ben de katkı sağlamak istiyorum" diyen 18 arkadaşımız da yola çıktılar. Ben kendilerine de başarılar diliyorum. Daha güzel, daha mutlu yarınlara ulaşmak adına, ülkemiz çağında bin yıllık kardeşliğimizin yaşaması ve yaşatılması adına, üniter yapının korunup kollanması adına, güçlü devlet ve huzurlu millet adına MHP olarak üzerimize düşen bütün görevleri yapma gayretinde olacağız. Biz siyasete haram katmadan yapılabilirliği gösteren bir siyasi organizasyonuz, zira biz MHP olarak ne ABD, ne Yahudi lobileri, ne de AB'den icazet almadan milli güçlerle tek başına iktidarı hedefleyen bir siyasi partiyiz. Ben bu zor fakat kutlu yolda yürüyen bütün dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum."

Yılmaz, daha sonra toplantıya katılanlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kemalettin Yılmaz Raşit Demirel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title