Haberler

MHP'li Tanrıkulu: İnternet Denilen Çamur Deryasına Düşmeyin

İzmir’in Aliağa ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından "Bakırçay Havzası, Siyasi Gelişmeleri ve Bilgilendirme" toplantısı düzenlendi.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından "Bakırçay Havzası, Siyasi Gelişmeleri ve Bilgilendirme" toplantısı düzenlendi. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu da katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla başlatılan ve parti politikalarının teşkilat mensuplarına aktarılmasını amaçlayan toplantıların bir yenisi de İzmir'in Aliağa ilçesinde yapıldı. MHP Aliağa İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde yapılan, "Bakırçay Havzası, Siyasi Gelişmeleri ve Bilgilendirme" toplantısı Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MYK Üyesi Özgür Bayraktar, MHP MDK Üyesi Halil Öztürk ve İzmir İl Teşkilat Başkanı Sayit Şanlı konuşmacı olarak katıldı. Toplantıda partililere hitap eden MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Türkiye'nin iç ve dış güvenliğinin tehdit altında olduğunu söyledi. Toplumda huzursuzluğun baş gösterdiğini ve endişenin hakim olduğunu öne süren Tanrıkulu, sosyal medya üzerinden son günlerde yapılan provokasyonlara da değinerek "Partimizin genel merkezinden, teşkilatlarından verilen mesajları okuyup takip etmezsek, internet denilen o çamur deryasına kendimizi de kaptırabiliriz" dedi.

İNTERNET DENEN ÇAMUR DERYASINA DÜŞMEYİN

Partililere 'oyunu gelmeyin' çağrısında bulunan Tanrıkulu, şunları söyledi: "İnsan en çok bilmediğine düşmandır. Partimizin genel merkezinden, teşkilatlarından verilen mesajları okuyup takip etmezsek, internet denilen o çamur deryasına kendimizi de kaptırabiliriz. Öyle ki neyin ne olduğunu bilmeyen insanlar sosyal medyaya iki satır bir şeyler yazıyor, çok geçmeden hemen altına birileri döşeniyor. Fakat 'yahu bu böyle değildi' filan diyene kadar, atı alan Üsküdar'ı geçiyor. ve amacına ulaşıyor. Tüm kışkırtmalar ve provokasyonlar böyle başlar. Bunun içindir ki okuyun, takip edin, araştırım ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın"

TERÖRE ALIŞMAYACAĞIZ

Toplumun terör olaylarına karşı duyarsızlaştırılmaya çalışıldığını ve bazı insanların duyarsızlaşmaya başladığını anlatan Tanrıkulu, 'Her gün bir şehit cenazesi var alışacaksınız' yönünde söylemlere tepki gösterdi. Tanrıkulu, "Öyle yağma yok. Alışmayacağız, bizi alıştırmayacaklar. Allah'ta alıştırmasın. Her zaman dik duracağız. Her zaman tavrımızı koyacağız. Ay yıldızlı bayrağımızın çatısı altında görevimiz ne ise layığı ile yapmaya çalışacağız" dedi.

ACILAR BİZİ BİRLEŞTİRMELİ

15 Temmuz darbe girişimine de değinen Tanrıkulu, TSK içinde yuvalanan Fetöcü askerlerin AK Parti hükümetinin sorumlu olduğu dönemde örgütlendiğini belirterek, "Bunlar başarılı olsalardı Türkiye Cumhuriyeti diye bir devlet bağımsız olarak kalmayacaktı. Ülkemiz büyük bir badire atlattı. Ama bundaki en büyük pay Türk milletine aittir. Cansiperane bir şekilde tankların önüne yatanlar, askerler ile yarı boğuşarak, yarı kucaklaşarak, ikna edenler milletimizin evlatlarıdır. Allah hepsinden razı olsun. Ebediyete intikal eden şehitlerimize de Allah gani gani rahmet eylesin. Bu acılar bize ayrışmayı değil, birleşmeyi ve bu birleşmeden doğacak da kuvveti öğretmesi lazım" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Kenan Tanrıkulu Aliağa İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title