Haberler

MHP'li Heyetten Ticaret Odasına Ziyaret

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ve MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ve MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak ve meclis üyeleri tarafından karşılanan MHP'li heyet, bölge hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, burada yaptığı konuşmada, bir yandan ramazan ayının güzelliğini yaşarken, Türkiye'nin bölgesinde ciddi sıkıntıların bulunduğunu söyledi.

Bölgenin son derece sıcak bir bölge olduğunu ifade eden Öztürk, "Bazı güçler Müslümanları birbiriyle kapıştırıyor. Bakın Libya, Suriye ve Irak'ı belli metotlarla hallettiler. Türkiye ile ilgili de hesap içindeler. Bu konuda sıkıntı yaşıyor ve endişeleniyoruz. İnşallah sadece endişede kalırız. Çünkü huzurumuzu bozmak istiyorlar. Rabbim inşallah bizleri bu huzur bozucu konulardan uzak tutar. Bizim en büyük gücümüz ve silahımız birlik ve beraberliğimizdir." dedi.

TSO Başkanı Ruhi Koçak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Tarsus ortak paydasında birleşerek, kentimizin kalkınması ve gelişmesi için çaba harcıyoruz. Önümüzdeki süreçte Gıda İhtisas OSB'yi kurmuş olacağız. Birkaç ay sonra bu proje hayata geçmiş olacak. Biz TSO olarak genel ve yerel iktidarla uyum içinde çalışıyoruz." diye konuştu.

Ziyaret sonunda Koçak, Öztürk'e tabak hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Öztürk Ruhi Koçak Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title