Haberler

MHP'li Çavuşoğlu'ndan Van-ahlat Derneği'ne Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Van Milletvekili Adayı Gültekin Çavuşoğlu, beraberindeki partililerle Van- Ahlat Kültür ve Eğitim Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gültekin Çavuşoğlu, bu seçimlerin barış, huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde bir demokrasi şöleni olarak geçmesini temenni etti. Gültekin Çavuşoğlu, "Ben şunu ifade etmek istiyorum, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin; Van'ımız için, memleketimiz için ve Türkiye'miz için. Memleketimiz için öyle bir hizmet yapalım ki gelecek nesillere örnek olalım. Bizler de bunu mutlaka başaracağımıza inanıyorum. Hizmette kendimi mecbur değil mahküm hissediyorum. Arife tarif gerekmez aramızda en ufak bir farklılık yoktur. En ücra köşedeki insanımızın bile derdini dert etmeyeceksek Allah bana nasip etmesin neden; çünkü ben o insanların gönlünü kazanmalıyım ki benim şahsımda da inandığım değerlere ve fikirlere muhabbet duysun. Nedir inandığım muhabbetler, aziz vatan topraklarımızın bölünmezliği olmazsa olmazı. Doğudan batıya, kuzeyden güneye bütün kardeşlerimizin birliği Kürt'üyle, Çerkez'iyle, Abaza'sıyla, Laz'ıyla, Türk'üyle hepsinin birliği ve hepsini Allah'ın mukaddes emanetleri olarak kabul ediyoruz. Üçüncüsü de Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşatılması ülküsüdür. Öyle örnek çalışma içerisinde olacağız ki gelecek nesiller desinler ki MHP'nin böyle bir milletvekili adayı vardı ve bizleri ölçü alsınlar. Ben şahsım ve arkadaşlarımla sizlerle tanışmak için geldim. Oy istemek şahsım olarak en son düşüneceğim şeydir. Sizlerin katkı ve dualarınız gücümüze güç katar ama önemli olan sevgi ve muhabbettir. Ben her gittiğim yerde de söylüyorum inşallah bu seçimler barış, huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde bir demokrasi şöleni olarak geçer inşallah" şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı memnunluk duyduğunu ifade eden Van-Ahlat Kültür ve Eğitim Derneği Başkan Abdulgani Kaya ise, "Önümüzde gerçekleşecek olan milletvekilliği seçimlerimiz inşallah hayırlısı olur. Yıllardır bizler Van ilinde oy kullanıyoruz. Bilindiği üzere bölgemizde ve ilimizde yaşanan siyasi sıkıntılarımız var ve bu sıkıntılarımızı da siyaset ile halletmeye çalıştık. Van'daki siyasetçilerimizden şimdiye kadar bir menfaat, bir çıkar ve bir yardım göremedik. Siyasetçilerimiz her ziyaretimize geldiklerinde bana 'başkanım sizin emrinizdeyiz' ama telefon ile aradığımız zaman sekreteri çıkıyor telefona ve bizlere 'Vekil Bey müsait değil, toplantıdadır' diyorlar, ama biz sizin gibi siyasetçimizden çok şey bekliyoruz. Çünkü sizde yılların vermiş olduğu bir birikim de var. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin ve bizleri ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Gültekin Çavuşoğlu, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra esnaf ziyaretinde bulundular. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Gültekin Çavuşoğlu Ahlat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title