Haberler

MHP'li Başkan: "Artık Terör Sınırda Değil Ankara'nın Göbeğinde"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, artık terörün sınırlarda değil Ankara’nın göbeğine geldiğini ifade ederek, “Yunan işgalinde bile Ankara’da Yunanlar bomba patlamak istemişlerdi ama patlatamadıkları bir Türkiye’de bugün Ankara’nın meydanında 86 vatandaşımız hayatını kaybetti” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, artık terörün sınırlarda değil Ankara'nın göbeğine geldiğini ifade ederek, "Yunan işgalinde bile Ankara'da Yunanlar bomba patlamak istemişlerdi ama patlatamadıkları bir Türkiye'de bugün Ankara'nın meydanında 86 vatandaşımız hayatını kaybetti" dedi.

MHP Tokat İl Başkanlığı tarafından Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), Demirköprü mevkisi Muratdağı Plaza'da törenle açıldı. Açılışa MHP Tokat Milletvekili ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Başdanışmanı Abdurrahman Başkan, Milletvekili Adayları Murat Polat, Mustafa Afşin Ünverdi, Ayhan Özçelik, Ömer Semih Saraçoğlu, eski MHP Milletvekili Reşat Doğru, MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, MHP Tokat Merkez İlçe Başkanı Alparslan Özcan, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yay ile çok sayıda partili katıldı. Törende Başkan Demirkol ve milletvekili adaylarından sonra konuşma yapan MHP Tokat Milletvekili ve Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, konuşmasına Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu 3 yaşındaki çocuğu ve eşinin yanında şehit olan Salih Eroğlu'na başsağlığı dileyerek başladı. Babasını kaybeden Milletvekili Adayı Ayhan Özçelik'e başsağlığı dileyen Başkan, artık terörün sınırlarda değil Ankara'nın göbeğine geldiğini ifade ederek, "Yunan işgalinde bile Ankara'da Yunanlar bomba patlamak istemişlerdi ama patlatamadıkları bir Türkiye'de bugün Ankara'nın meydanında geçen günde bizim 3 Ekim'de seçim beyannamemizi açıkladığımız alanda yaklaşık 86 vatandaşımız hayatını kaybetti, 186 kişi yaralandı. Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bugün her şeyden önce çözüm süreci denilen yalandan başlamak istiyorum. Çünkü çözüm süreci yalanının sonu Türkiye'nin bir felaketine sebep oluyor. Genel Başkanımız demişti ki 'Çözüm süreci, ihanet süreci.' Bugün çözüm sürecinin ihanet süreci olduğu devletimizin değerli temsilcileri tarafından da kabul edilmeye başlandı. Türkiye'miz zor bir sürecin altından geçiyor. Bu sürecin altından inşallah milliyetçi ve ülkücü hareket arıyla, gücüyle, namusuyla kalkacak Türkiye Cumhuriyeti, yaşanılabilir ülkeler sıralamasında en yüksek seviyeye gelecektir" diye konuştu.

ANKARA'DA YAŞANAN PATLAMA

Yapılan konuşmaların ardından kurban kesilerek SKM'nin açılışı yapıldı. Açılış sonrasında basın mensuplarının Ankara'da meydana gelen patlama ile ilgili sorularına cevap veren MHP Tokat Milletvekili Abdurrahman Başkan, Suruç benzeri bir patlama olduğunu ifade ederek, "Suruç'taki patlama ile ilgili halen tatmin edici bir açıklama ve sonuçları ortaya çıkmadı. Bugünkü patlama Ankara'nın göbeğinde, tüm devletin yönetim mekanizmasının bir arada olduğu yerde olmasını ben çok önemli buluyorum. Astsubaylarımızın yolun ortasında şehit edilmesi, polislerimizin çocuklarının eşlerinin yanında şehit edilmesi bu memleket için güzel günler ise böyle güzel günleri hiçbirimiz istemiyoruz. Memleket maalesef yangın yerine döndü. Dünyanın herhangi bir yerinde bugün Türkiye'de olanların onda biri olmuş olsaydı bu iktidarın devam etmesi mümkün değildi. Maalesef demokraside geldiğimiz nokta yavaş yavaş monarşi gibi gözüküyor. Ankara'nın göbeğinde bunlar olunca seçim güvenliği ile ilgili endişelerimiz üst noktada" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi ABDURRAHMAN BAŞKAN Fatih Demirkol Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title