Haberler

Aydın'da MHP'li İlçe Yöneticileri, Kültür İşleri Müdürünü Hastanelik Etti

Güncelleme:

Aydın'da MHP'li ilçe başkanına protokolde yer ayrılmadığını gören ilçe yöneticileri, Nazilli Belediyesi Kültür Müdürü'nü dövdükten sonra gazetecileri tehdit etti: Bu haber çıkarsa aklınızı alırım.

Nazilli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinliklerinden MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin'e yer ayrılmaması üzerine kriz çıktı. Başkana yer ayrılmadığı gerekçesi ile Nazilli Belediyesi Kültür Müdürü Fatih Demir'i belediye girişine çağıran MHP'nin ilçe yöneticilerinin darp ettiği müdür tören alanında yığılıp kaldı. İlk müdahalesi tören alanında hazır bekleyen 112 ekiplerince yapılan talihsiz müdür daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ALDIĞI YUMRUK DARBELERİYLE YERE YIĞILDI

Olay Nazilli Belediye Meydanı'nda yaşandı. Sabah saatlerinde Nazilli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla toplanan kalabalık ve protokol üyeleri alanda yerini aldı. Bir süre sonra tören alanına gelen MHP Nazilli İlçe Başkanı Zafer Keskin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri protokolde Başkan Keskin'n yerini göremeyince öfkelendiler. Daha sonra Nazilli Belediyesi Kültür Müdürü Fatih Demir'i belediye binasına çağıran Zafer Keskin ve beraberindekiler iddiaya göre Müdürü yumruklarla darp etti. Aldığı darbelere dayanamayan Belediye Kültür Müdürü Fatih Demir oracıkta bayılıp yere yığıldı.


''BUNU HABER YAPARSANIZ AKLINIZI ALIRIM''

Belediye girişindeki hareketliliği gören gazeteciler de olayı görüntülemek için belediye binasının önüne geldiklerinde MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin tarafından önlenmek istendi. Görüntü almakta olan gazetecilere hitaben MHP İlçe Başkanı Zafer Keskin "Bunu haber yaparsanız aklınızı alırım" diyerek tehdit etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title