Haberler

MHP İl Başkanlığı'nda Bayramlaşma

MHP Antalya il yönetimi ve parti yöneticileri, bayramlaşma töreninde partililerle bayramlaştı.

MHP Antalya il yönetimi ve parti yöneticileri, bayramlaşma töreninde partililerle bayramlaştı.

Kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirilen bayramlaşmaya Genel Merkez MYK Üyesi Kemal Çelik, Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Feridun Bahşi, İl Başkanı Osman Çetin, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal ile partililer katıldı.

Kemal Çelik, burada yaptığı konuşmada, bayramların sevinç ve neşe olması gereken günler olduğunu, ancak bu bayrama üzüntülü girildiğini söyledi.

Tehlikeli bir sürece girildiğini ve bu tehlikeye dikkat çeken tek partinin MHP olduğunu belirten Çelik, demokratik açılım sürecini eleştirdi.

Gaziantep'de gerçekleştirilen terörist saldırıyı hatırlatan Çelik, saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Çelik, "Yapmayın, bu açılımı başlatmayın' derken bu açılım yapıldı. Ama bu yanlış Habur'da anlaşıldı. O zaman dönülseydi... Dönülmedi. Yanlış Habur'da ikaz etmişti. Şimdi gelinen nokta neresi- PKK ile BDP kucaklaşıyor. Gelinen nokta bu. Bir Hüseyin Aygün olayı var. Güya Kürtmüş, Aleviymiş ve dağdaki PKK'lı çocuklarla, o sevimli çocuklarla kucaklaşmış, sohbet etmişler, hasret gidermişler. Ne hale geldik görüyor musunuz- Bakın Adalet ve Kalkınma Partisi açılımla ülkeyi bu hale getirdi" dedi.

Anadilde eğitim, Kürt sorunu gibi konularda CHP'nin tutumunu eleştiren Çelik, "Bizim çizgimiz doğrudur. MHP'nin çizgisi var, dosdoğru bir şey. Biz çizgimizde duracağız. Bizim çizgimiz doğrudur. Er ya da geç doğru ve haklı dava her zaman kazanır" diye konuştu.

Feridun Bahşi ise artık "sözün bittiği yerde" olunduğunu söyledi. Türk milletinin artık tahammülü kalmadığını ifade eden Bahşi, "Boş laflarla zaman harcama vakti gelip geçmiştir" dedi.

Türkiye'nin birliğinin ve bütünlüğünün korunmaya ihtiyacı olduğunu, bunun da ancak MHP iktidarıyla gerçekleşeceğini ifade eden Bahşi, partililerden, partilerini iktidara taşımak için daha fazla gayret sarf etmelerini istedi.

İl Başkanı Osman Çetin ise bir Ramazan Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Bayramlarda siyaset konuşmayı doğru bulmadığını, ancak Ramazan ayı içerisinde gelen şehit haberinin ardından bayramında ülkeye "zehir edildiğini" kaydeden Çetin, yaşanan terör olaylarını kınadı.

Birlik ve beraberlik duygusuyla hareket etmenin önemine dikkati çeken Çetin,

"Yarından itibaren kol kola, omuz omuza Milliyetçi Hareket Partisi'ni ülke için iktidar yapmak için çalışacağınıza güvenim tam" diye konuştu.

Milletvekili Mehmet Günal da bayrama tatsız başladıklarını, bugün şehit olan askerlerle tatlarının daha da kaçtığını ifade etti.

BDP'nin yöneticilerini korurken kaza geçiren askerlerin şehit olduğunu kaydeden Günal, "Maalesef bayramları bayram tadında kutlayamıyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından il yönetimi ve parti yöneticileri partililerle bayramlaştı.

Muhabir: Bekir Bektaş

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Feridun Bahşi Mehmet Günal Antalya Yerel Haberler

title