Haberler

MHP Heyetinden Vali Lekesiz'e Ziyaret

Güncelleme:

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Vali Lekesiz, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kurduğu uluslararası ilişkiler ağı, insan kaynaklarını geliştirmesi, iş dünyasının kabiliyeti, kapasitesi gibi olumlu gelişmelerle çok iyi bir noktaya ulaştığını belirtti.

Kurum ve kuruluşların, derneklerin, vakıfların, iş dünyasının, siyaset kurumunun amacının insana hizmet olduğunu ifade eden Lekesiz, sözlerine şöyle devam etti:

"Sizler de yeni bir görev için seçildiniz. Şahsınız, aileleriniz ve partiniz için hayırlı olsun. Seçim yarışının her zaman olduğu gibi ilimizin yüzyıllar içerisinde oluşmuş barış ve hoşgörü kültürüne uygun şekilde, demokratik bir hava içinde geçeceğine olan inancım tamdır. Asıl ihtiyacımız olan ve karşılaşacağımız her şarttaki zorlukların üstesinden gelinecek ilaç, başta bu birlik ve beraberliktir. Ay yıldızlı bayrağın gölgesinde yaşamanın mürüvvetini her vatandaşımız hissetmelidir. Hepimizin çabası bunun içindir. Memnuniyetle belirtmeliyim ki ilimizde bu anlayış bu bakış çok güçlüdür. Bu anlamda 76 milyon olarak hepimiz, devraldığımız ülkeyi daha iyiye götürebilmek için var gücümüzle çalışmalıyız."

Aslan da kabulden dolayı Vali Lekesiz'e teşekkür ederek, memlekete ve millete daha iyi hizmet edebilmek için siyasi partileri bir vasıta olarak gördüklerini, Hatay'da rengi, siyasi görüşü ne olursa olsun insanlara hizmet için var olduklarını aktardı.

Ziyarete, MHP Hatay İl Başkanı Adnan Aktaş, Antakya Belediye Başkan adayı Fedai Yücedal ve Antakya İlçe Başkanı Ali Yıldırım da katıldı. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Celalettin Lekesiz Celalettin Lekesiz Mete Aslan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title