Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Oğuzeli'nde

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Oğuzeli ilçesini ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Oğuzeli ilçesini ziyaret etti.

Oğuzeli Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Parkı'ndaki Türk Büyükleri Anıtı'nı ziyaret eden Yalçın, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç'tan yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yalçın, Oğuzeli Belediyesi'nin sadece Gaziantep'te değil Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde MHP'nin tek belediyesi olduğunu vurguladı.

O açıdan Oğuzeli'nin gönüllerindeki yerinin çok farklı olduğunu belirten Yalçın, şöyle devam etti:

"Oğuzeli'nde yapılan çalışmaları ve projeleri yakından takip ediyoruz. Gerçekten güzel işler başarmışlar. İnşallah Oğuzeli için daha güzel işler başaracaklar. Arada bir Oğuzeli'ne ziyarete geliyoruz. Her geldiğimiz Oğuzeli daha güzelleşiyor, gelişiyor ve büyüyor. Yapılan bu hizmetleri Oğuzeli halkı mutlaka görecektir. Oğuzeli bu bölgede yaptığı çalışmalarla bir örnek oldu. Belediye Başkanımız ve ekibinin büyük emekleri ve özverileri var. İnşallah daha ileriye de götürecekler. Bundan bizim hiçbir endişemiz yok. Kendilerine desteğimiz ve inancımız tamdır. Bir genel merkez yöneticisi olarak bunu buradan ifade ediyorum, hiçbir zaman yalnız kalmayacaksınız."

Gaziantep'teki diğer belediyelere de talip olduklarını belirten Yalçın, şunları kaydetti:

"Burada 9 ilçe ve büyükşehir ile toplamda 10 belediye var. Oğuzeli'ndeki yol haritasını kendimize örnek ve rehber alırsak diğer belediyelerde de başarılı oluruz diye umut ediyorum. Bunu bir hayal olarak görmüyorum inanarak söylüyorum. Bu seçimlerde başta Gaziantep olmak üzere diğer illerde çok daha fazlasına ulaşacağımıza tüm gönlümle inanıyorum. Dava arkadaşlarımızın hiçbir endişesi olmasın yerel seçimlerde Cenab-ı Allah'ın yardımı ve siz kıymetli gönüldaşlarımızın gayretleri ile üç hilali tüm seçim bölgelerimizde hissettireceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Edip Semih Yalçın Gaziantep Oğuzeli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title