Haberler

MHP Bayramlaşma Töreni

MHP Gaziantep İl Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

MHP Gaziantep İl Teşkilatı tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Teşkilatı, bayramın 2. gününde parti binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Bayramlaşma törenine; MHP Gaziantep Milletvekili Edip Semih Yalçın, MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma töreni sonrası açıklamada bulunan Milletvekili Edip Semih Yalçın, şunları kaydetti:

"Öncelikle Gaziantep halkının, aziz milletimizin İslam aleminin bayramını kutluyorum. Bu bayramın hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Özellikle de Kuzey Irak'ta, Suriye'de, Gazze'de bulunan Müslümanlara, Doğu Türkistan'da inim inim inleyen, camilerinde namaz kılamayan Müslümanlara sabırlar temenni ediyorum. İnşallah bu bayram onların kurtuluşuna vesile olur."

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin de açıklama yapan Milletvekili Yalçın, şu ifadeleri kaydetti:

"Milliyetçi Hareket Partisi, bu anlamda gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında görevlendirmeler yapmak sureti ile faaliyetlerini devam ettirmektedir. Ramazan ayı münasebetiyle de bu durmaksızın devam etmiş, bayramda yine değerli arkadaşlarımız kendi illerine ve bölgelerine yani sahaya inmek suretiyle Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nu doğru bir aday olduğu hususunu milleti, seçmeniyle paylaşmaktadır. Temennimiz Türkiye'de kardeşliğin, birliğin, bin yıllık hukukumuzun tesis edebileceği ve bunlara vesile olabilecek bu hususa önderlik edebilecek bir şahsiyetin cumhurbaşkanlığı makamına oturmasıdır. Bu noktada Ekmeleddin İhsanoğlu; bütünleştirici vasfından, bir uzlaşı adayı olmasından dolayı cumhurbaşkanlığı makamında görmek istiyoruz."

Tören sonrası söz alan MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan ise şu ifadeleri kullandı:

"Ramazan ayını huşu içerisinde eda ettik. Allah'a çok şükür bayram sevincine kavuştuk. Hem milletimizin hem hemşerilerimizin hem de partililerimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Edip Semih Yalçın Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title