Haberler

MHP 25. Dönem Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci: "Bizim Alnımız Aktır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 25. Dönem Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Kayseri Ticaret Odası başkanlığı döneminde ilkleri yaptıklarını söyleyerek, "Bizim alnımız aktır" dedi.

MHP 25. Dönem Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısıyla gündemi değerlendi. Burada konuşan Kilci, " Kayseri Ticaret Odası Başkanlığı'na seçilen şahıs, şuanda Kayseri Ticaret Odası'nın başkanıdır. Bize karşı birçok suçlamalarda bulundular. Bu suçlamalara karşı bizim cevaplarımız açıktır. Bizim adalet karşısına çıkıp mahkemelerde hesabını verdik ve beraat ettik. Bize suçlamalarda bulunanlar şimdi tutuksuz yargılanıyorlar. İnşallah onlarda Türk adaletine hesabını verirler diye düşünüyoruz. Biz Kayseri Ticaret Odası yönetimine geldikten sonra geçmiş yönetimleri eleştirmeden onlara yaptıkları hizmetlerden dolayı onlara teşekkür ettik. Bu teşekkürümüzü onlara halen geçerlidir" ifadelerini kullandı.

Kilci ayrıca, ticaret odalarının meslek kuruluşları olduğunu ve kimsenin kafasına göre bir iş yapamayacağını kaydetti. Hasan Ali Kilci, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Biz Kayseri Ticaret Odası yönetimini devir aldıktan sonra odanın kasasında 125 TL'si vardı. Şimdi söyledikleri projelerin hiçbiri kendilerine ait projeler değildir. Bizim ve bizden önceki arkadaşların yaptıkları projelerdir. Buralar devlet kuruluşu gibidir ve devlette devamlılık esastır. Buralar meslek örgütüdür. Buralar Ahmet'in, Mehmet'in keyfine göre çalışmalar yapılamaz. Kanunla yürütülen meslek kuruluşlarıdır ama arkadaşlar bunu böyle söylemiyorlar." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ali Kilci Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title