Haberler

Türkiye'nin Günlerdir Konuştuğu Mezarlıktaki "Gizemli Kız" Bulundu!

Güncelleme:

Çorum'da 5 gece art arda geldiği mezarlıkta ağlayan kızın evinde bulunduğu, ruhsal sorunları nedeniyle hastaneye götürüldükten sonra ailesine teslim edildiği ortaya çıktı.

Çorum'da bir hafta içinde 5 gece geldiği Ulu Mezarlık'ta bir mezarın başında konuşup, ağlayan genç kız evinde bulundu. İsmi açıklanmayan ve ruhsal sorunlar yaşadığı ileri sürülen kızın hastanede tedavi ettirildiği, ardından emniyetteki sorgusu sonrası yakınlarına teslim edildiği belirtildi.

MEZARLIKTA BİR KADININ MEZARI BAŞINA GELİP AĞLIYORDU

Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık görevlileri, 26 Nisan gecesi, siyah kıyafetli, ayağında kırmızı ayakkabıları olan bir genç kızın mezarlığa gelerek, Fatma Çiftçi'ye ait mezarın başında konuşup, ağladığını fark etti. Görevliler, 27, 28 ve 29 Nisan geceleri de genç kızı aynı mezarın başında ağlarken gördü.

Türkiye'nin Günlerdir Konuştuğu Mezarlıktaki 'Gizemli Kız' Bulundu!

GÖREVLİLER KAÇAN KIZA YARDIMCI OLMAK İÇİN NOT BIRAKMIŞTI

Mezarının üzerine, 'Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak' yazılı not kağıdı bırakıldı. Gizemli kız, 1 Mayıs gecesi yeniden ortaya çıktı. Mezarın başına gelen genç kız, polisin elinden son anda kurtulup, sırra kadem bastı.

POLİSLER KAMERA YERLEŞTİRMESİNE RAĞMEN KIZ YAKALANMADI

Genç kızı yakalamak için polis ağaçların tepelerinde bile arama yaptı. Bir ağaca da Fatma Çiftçi'nin mezarını görebilecek şekilde kamera yerleştirildi. Ancak tüm çabalara karşın bir sonuç alınamadı.

Türkiye'nin Günlerdir Konuştuğu Mezarlıktaki 'Gizemli Kız' Bulundu!

EVİNDE BULUNDUĞU BELİRTİLDİ

Günlerce hem Çorum'dan hem de diğer illerden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği olayla ilgili çalışmalarını sürdüren polis, gizemli kızı, mezarlık yakınlarındaki evinde buldu.

RUHSAL SORUNLARI NEDENİYLE HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği belirlenen ancak ismi açıklanmayan kızın, ruhsal sorunları nedeniyle hastanede tedavi ettirildiği belirtildi.

Türkiye'nin Günlerdir Konuştuğu Mezarlıktaki 'Gizemli Kız' Bulundu!

AİLESİNİN TESLİM ALDIĞI KIZ, DAHA ÖNCE DE MEZARLIĞA GİDİYORMUŞ

Kızın, ardından emniyete götürüldüğü ve ifadesi alındıktan sonra yakınlarına teslim edildiği öne sürüldü.

Genç kızın daha önceki günlerde de mezarlığa gidip ağladığı ve yakınlarının sık sık mezarlıktan alıp evine götürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Çiftçi Çepni Çorum 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (97)

pozitifo:

kime ne yapmis zavalli emniyete goturuyorsunuz oraya toplanan rahatsizlari goturun emniyete

33
3
yanıtYanıtla
BEKİR GÖK:

T A M A M

11
21
yanıtYanıtla
........:

GEBERRRRRRRRR

yanıt3
yanıt4
reis:

D E V A M

yanıt6
yanıt9
pozitifo:

butun eksiklerinizi AKP ye yuklemeyin tamam dersen devami kim onu acikla bana aynen aslan gibi devam uzun adamin yaptiklarini kafani kaldirdigin heryerde gorursun bakabiliyorsan sukret haline tamamcilik namkorluktur. hayin olmayin.

yanıt1
yanıt3
TAMAM:

HABERLER BİLE ARTIK TAMAM DİYOR ALLAH HAYIRLISIYLA TAMAMINA ERDİRSİN

16
15
yanıtYanıtla
hüsmen dayı:

mal değneği nedir bilir misin?

yanıt0
yanıt3
murat öz:

bunu bile siyasete alet edecek kadar alçalmışsınız sonrada kutuplaşma diyorsunuz

yanıt0
yanıt4
en son tamam dediğimizde!.............:

en son tamam dediğimizde kudüsü yahudilere kanla alınan yer parayla satılmaz diyen, sömürgeci avrupaya 33 yıl direnen sultan hamit hanı indirip bir odaya hapseden avrupa kuklası bugünkü chpnin dedeleri 1. dünya savaşına sokup 12 türkiye büyüklüğündeki petrol diyarı ırak-bae-kuveyt-bahreyn-s. arabistan- gibi ülkeleri ve 320 tane şehrimizi kaybettirmişti, iran kadar olamadık adamlar her tezgaha uyanıyor. tek yumruk kalıyor, anlamıyorsunuz bari takanak olmayın biz bu oyunu bozalı 14 yıl oldu. . .

yanıt6
yanıt3
Gerçek:

Belli ki kızcağızın sorunları varmış ki mezarlıkta içini döküyormuş. Ya orada kızı görmek için ordu gibi mezarlık başında bekleyen angutların psikolojik sorunları sizce de kızdan daha azla değil mi yani.

29
1
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title