Haberler

Mersin İdmanyurdu - Bursasspor Maçının Ardından

Mersin İdmanyurdu - Bursasspor maçının ardındanİbrahim MAŞE-Mustafa İNSAN MERSİN, (DHA)Mersin İdmanyurdu'nun kendi sahasında Bursaspor'a 5-2 yenildiği maç sonrası her iki takımın teknik direktörü açıklama yaptı.

Mersin İdmanyurdu - Bursasspor maçının ardından

İbrahim MAŞE-Mustafa İNSAN MERSİN, (DHA)

Mersin İdmanyurdu'nun kendi sahasında Bursaspor'a 5-2 yenildiği maç sonrası her iki takımın teknik direktörü açıklama yaptı.

Mersin İdmanyurdu antrenörü Serkan Damla, Maça fena başlamadık. Orta sahası güçlü olan bir Bursaspor vardı. Belki de ligin en yetenekli oyuncularıyla birlikte oynuyordu. Bu kadar dirençli orta sahaya karşı bilinçli bir orta sahayla oynadık. İlk yarı istediğimiz gibi gitti. Pozisyonlarımız var ama kötü goller yedik. İlk yarı bitiminde Sadiku ile kaleci Nihat Şahin'in sakatlanmasıyla zorunlu 2 değişiklik yaptık. Kısıtlı kadroda oyuncu tercihleri açısından bizi zora soktu. Oyuncu değişikliğinden dolayı pozisyon değişikliği de yapmak zorunda kaldık. Bu bizim orta sahadaki direncimizi kırdı. Ama işin sevinecek tarafı şu; genç kardeşlerimize forma verdik. Bugün özellikle genç kardeşlerimizin gol atması, kendilerine olan öz güvenini arttırdı. Benim açımdan sevindirici durum bu. Bursasporlu genç kardeşlerimiz de U20'de şampiyon oldu. Onları da tebrik ediyorum. Oradaki genç kardeşlerimizin de iyi performans sergilemesi Türk futbolu açısından önemli. Bugün bence maçın kazananı gençler oldu. Gençleri kazanmamız oldu. Bu sezon kötü geçti. Oyuncu kalitesi, camia, taraftarı, stadıyla burayı hak etmedik diye düşünüyorum. Ama maalesef yaşadığımız olumsuzluklar, sıkıntılar bizi buraya getirdi. Mersin İdmanyurdu camiasının bu işin altından kalkacak yüreğe, cesarete birlikteliğe her zaman sahip bir camia ama artık herkesin şapkasını önünü koyup artık bir takım şeyleri, böyle bir takımı artık nasıl çıkarırız böyle büyük bir camiayı tekrardan nasıl ayağa kaldırırız diye herkesin artık bir şeyler yapması gerekir diye düşünüyorum. Dibe vuruşlar bazen iyidir gerçekleri görme şansınız olur. Yukarıda uzun süreli ve kalıcı olmak lazım. Bu şehir her şeyiyle büyük hedefleri hak eden bir takım. Gerekli kurumsal yapılar oluşturulur gerekli dersler çıkarılır. Mersin İdmanyurdu çıktığında seneye bir daha camiasıyla layık olduğu yerde kalır diye düşünüyorum dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise, Sezonun son maçında ligde başarılı olan takımları tebrik ediyorum. Kötü geçiren takımlara da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bugün tabi biz haftalar öncesinden hedeften uzaklaşınca önümüzdeki yıllar için kendimize bazı hedef koyduk. Acaba bir kaç oyuncuyu daha alt yapımızdan çıkarabilir miyiz diye. Genç kardeşlerimize daha çok şans vermeye çalıştık. Bugünde bu maçlardan birini oynadık. Oynayan oyuncuları tebrik ediyorum. Sahada kaldıkları sürece ellerinden geleni yapmaya çalıştılar. Mersin İdmanyurdu'na da bundan sonraki sezonlarda başarılar diliyorum. Ama Mersin İdmanyurdu gibi bir kulübün de biraz oturup artık iyice düşünmesi lazım. Çünkü bu hale düşmesi bizim açımızdan da baktığınızda üzücü. İnşallah gerekli dersler çıkarılır ve bundan sonra doğru adımlar atılır. Bizde önümüzdeki sezon için hazırlıklara devam edeceğiz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Serkan Damla Nihat Şahin Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title