Haberler

Mersin'de Siyaset ve Iş Dünyasını Buluşturan Düğün

Mersin'de siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğünMERSİN'in tanınmış işadamlarından Arbel Bakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan'ın oğlu İbrahim Arslan, Nida Beyoğlu ile dünyaevine girdi.

Mersin'de siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün

MERSİN'in tanınmış işadamlarından Arbel Bakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan'ın oğlu İbrahim Arslan, Nida Beyoğlu ile dünyaevine girdi.

Yenişehir Fuar Merkezinde düzenlenen düğüne Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Kırgızistan Büyükelçisi İbragim Junusov, Arslan ve Beyoğlu ailesinin yakınları ile davetliler katıldı. Siyaset ve iş dünyasını biraraya getiren düğüne giriş yapan Mahmut ve Sevil Arslan'ın oğlu İbrahim ile Nihat ve Nesrin Beyoğlu'nun kızı Nida, davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Hayır duasının edilmesi ile başlayan düğünde, genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz kıydı. Kalkınma Bakanı Elvan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, Vali Çakacak ve Kırgızistan Büyükelçisi Junusov'un nikah şahitliğini yaptığı düğünde genç çift mutluluğa evet dedi.

Başkan Kocamaz'ın, evlilik cüzdanını gelin ve damada teslim etmesi için verdiği Bakan Elvan, mutluluklar temennisinde bulunarak cüzdanı geline takdim etti. Nikah töreninin ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilirken, genç çift ise ilk dansını yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Arslan Arbel Bakliyat Beyoğlu Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title