Haberler

Kayıkla denize açılan 2 bekçi için arama çalışması başlatıldı

Güncelleme:

Mersin'in Tarsus ilçesinde Berdan Nehri'nin denize döküldüğü yerden balık avlamak için tekneyle denize açılan 2 mahalle bekçisi kayboldu. Kıyıda kalan diğer bekçinin ihbarı üzerine kaybolan bekçileri arama çalışması başlatıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde avlanmak için kayıkla denize açıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 2 bekçi için arama çalışması başlatıldı.

KIYIDA KALAN DİĞER BEKÇİ OLAYI EMNİYET GÜÇLERİNE BİLDİRDİ

Edinilen bilgiye göre, Tarsus Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Ömer Özer ve Oktay Avcı adlı mahalle bekçileri, sabah saat 06.30 sıralarında Berdan Nehri'nin Kulak Mahallesi'ndeki denize döküldüğü bölgede avlanmak için kayıkla denize açıldı. Kıyıda kalan diğer bekçinin, arkadaşlarından uzun süre haber alamayınca durumu emniyet güçlerine bildirmesi üzerine bölgede jandarma, sahil güvenlik ve AFAD ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

HELİKOPTER VE GECE GÖRÜŞLÜ DRONE İLE ARAMA DEVAM EDİYOR

Mersin'in Tarsus ilçesinde, kayıkla denize açıldıktan sonra haber alınamayan Tarsus Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli mahalle bekçileri Ömer Özer ve Oktay Avcı'nın bulunması için arama-kurtarma çalışması devam ediyor. Sahil Güvenlik, AFAD ve jandarma ekipleri kaybolan bekçileri karadan, denizden ve havadan yaptıkları çalışmalarla arıyor. Ekipler arama çalışmalarında gece görüşlü drone ve helikopterden de destek alıyor.

Kayıkla denize açılan 2 bekçi için arama çalışması başlatıldı

Kayıkla denize açılan 2 bekçi için arama çalışması başlatıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Tarsus Mersin Haberler

500

Yorumlar (8)

Ttk:

Sabah 6.30 da görev başında olmaları gerekirken balık mi tutuyorlardi? Kimlere emanet memleket. Umarım sağ salim bulunurlar ve görevden alınırlar.

5
9
yanıtYanıtla
Kerem Göktürk:

Bilmiyorum ki sen ve senin gibiler nasıl mutlu olacak bu ülkede o adamlari sevmeme sebebin senden gelip kimlik istemeleriyse acı he birde gelip kimlik istemese yan gelip yatma yine sevmeyeceksin var mı sende ki beynin bir orta yolu adamlar 1+1 çalışıyor ve izinli günlerinde gidiyorlar ama ne fark eder senin gibi boş beleş insanlar için iftira at izi kalsın sonuçta yazık ama şunu bil sade vatandaş suça bulaşmamış vatandaş her zaman sever polisini askerini bekçisini senin gibi ne olduğu belli olmayanlarsa böyle bol keseden atıp tutar.

yanıt9
yanıt2
ridvan:

adamlarin izinli gunu olamazmi sence

yanıt7
yanıt4
Hakan:

Herseye bi yorumunuz var.

yanıt0
yanıt0
METİN:

Allah yardım etsin inşallah sağ bulunurlar

7
0
yanıtYanıtla
kayıp balık nemo:

Kaybolmakta moda oldu arkadaş ya daha uludağdakiler ders olmamış millete

5
0
yanıtYanıtla
...:

Allah yardımcınız olsun

0
0
yanıtYanıtla
es:

suyla ateşle şaka olmaz cok dikkat edılmeli inşallah sağ bulunur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title