Haberler

Merkür TV'de B.Vanspor ve İpekyoluspor Konuşuldu

Güncelleme:

Her pazartesi akşamı Merkür TV'de yayınlanan Sportif programı, bu hafta B.Vanspor, İpekyoluspor ve Stat sorununu ele aldı.

Ulutaş : ipekyolu spor'a destek verilmeli,

Polat : B.Van spor'un kupa ve ligde farklı onbirlerle oynaması doğal,

Can : İpekyolu spor, iyi bir ekip, iyi yerlere gelecektir,

Çiçek : B.Van spor'un,kupa maçlarında görev alan futbolcuları, lig maçlarında ne zaman görev alacak,

Sönmez: Anadolu Üsküdar mağlubiyeti, bizlerin morallini bozmayacaktır. Telafi edeceğiz.

Deniz : Stat sorunu bir an önce çözülmeli.

Van'ın yerel kanallarından Merkür TV'de, Pazartesi akşamı yayınlanan Sportif programın da, B.Van spor,İpekyolu spor ve stat sorunu ele alındı. Salih Deniz'in hazırlayıp sunduğu program da, B.Van spor ve İpekyolu spor'un son maçlarında aldıkları yenilgilerin değerlendirmeleri de yapıldı.

Her Pazartesi Akşamı Merkür TV'de yayınlanan Sportif programına bu hafta, Van spor eski yöneticisi, Lütfi Polat, Bölge Gazetesi yazı işleri müdürü, Bişar Ulutaş, Van Sesi Gazetesi spor müdürü, Rıdvan Can ve Spor yorumcusu, Fikret Çiçek katılırken, B.Vanspor teknik direktörü, Cahit Yahya Sönmez ise telefonla programa katıldı.

Sportif programında ilk söz alan, Mardin'e giden ve maçı izleyen, gazeteci Bişar Ulutaş ve Rıdvan Can, İpekyoluspor ve Mardin Girmeli Belediyespor maçını değerlendirdiler.Ulutaş ve Can,İpekyoluspor'a sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek, Kulüp Başkanı Mahmut Kahraman ve teknik direktör,Atilla Biçici'nin, takım adına çok büyük fedakarlıklarda bulunduklarını anlatılar. İpek Yoluspor'un iyi bir ekip olduğunu dile getiren, Ulutaş ve Can, B.Vanspor'un yenilgisinin kimseyi umutsuz etmemesini, takımın bunu telafi edeceğini dile getirdiler.

Programın diğer konuklarından, Vanspor eski yöneticisi, Lütfi Polat, B.Vanspor'un lig ve Kupa maçlarında farklı onbirlerle oynamasının doğal olduğunu ifade etti. Polat, dileğimiz takımımızın ligde ve kupada başarılı bir şekilde yoluna devam etmesidir derken, yorumcu Fikret Çiçek ise B.Vanspor'un Manisaspor maçında sergilediği futbolu çok beğendiğini, kupa maçında görev alan futbolculara lig maçlarında neden görev verilmediğini merak ettiğini dile getirerek, kupa maçlarında görev alan futbolcuların, lig maçlarında görev verilmemesinin nedeni ne diye sordu.

Ayrıca, programa telefonla katılan B.Vanspor teknik direktörü, Cahit Yahya Sönmez, Anadolu Üsküdar maçında, şansız bir yenilgi elde ettiklerini dile getirerek, ligde ve kupada çok iyi sonuçlar alıyorduk çok iyi gidiyorduk. Anadolu Üsküdar'la suni çim sahada oynadığımız karşılaşmada istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bu yenilgi bizlerin morallini bozmayacaktır. İnşallah bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız, Denizli Belediyespor maçında iyi bir oyun sergileyerek, 3 puanı elde ederiz. Biz kupayı çok benimsemediğimiz için farklı onbirlerle sahaya çıkıyoruz. Bizim için önemli olan lig maçlarında ise hep belli onbirle karşılaşmalara çıkıyoruz diyen sönmez tüm taraftarları bu haftaki maça davet etti.

Proğramın yapımcısı ve sunucusu, Salih Deniz ise, B.Vanspor ve İpekyoluspor, aldıkları mağlubiyetleri telafi edeceklerini dile getirerek, Stat sorununu bir an önce çözülmesinin önemli olduğunu anlattı.

Spor Toto 3. Ligdeki temsilcimiz, B.Vanspor, bu hafta sonu Denizli Büyükşehir Belediyespor'u konuk ederken, BAL temsilcimiz İpekyoluspor ise Tatvan Gençlerbirliğispor'u konuk edecek.

Van Bölge Gazetesi- Emre An

Kaynak: Temsilci / Güncel

Üsküdar Denizli Mardin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title