Haberler

Memur Sen Basın Bayramını Kutladı

Memur Sen Antalya Temsilcisi Mustafa Çoban, basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutlarken, Türk basınının 15 Temmuz’da demokrasi adına büyük bir sorumluluk alarak darbe girişiminin önlenmesine katkı sağladığını kaydetti.

Memur Sen Antalya Temsilcisi Mustafa Çoban, basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutlarken, Türk basınının 15 Temmuz'da demokrasi adına büyük bir sorumluluk alarak darbe girişiminin önlenmesine katkı sağladığını kaydetti.

'Basın çok önemli bir güçtür'

Memur Sen Antalya Temsilcisi Mustafa Çoban, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı. Çoban, "Özgür ve tarafsız basının demokrasimiz için taşıdığı büyük önem, 15 Temmuz'da yaşadığımız darbe girişiminde açıkça ortaya çıktı. 15 Temmuz'da darbecilerin baskılarına rağmen halkın haber alma hakkını koruyan basın mensupları hain girişimin önlenmesinde önemli bir rol oynadı" diye konuştu. Demokrasinin bir milletin ve bir ülkenin asgari müşterekleriyle, birlikte yaşama ve karşılıklı hoşgörü ve tahammül rejimi olduğunu belirten Mustafa Çoban, basının sosyal ve hukuk devletinin tesisi ve korunması anlamında çok önemli bir güç olduğunu anlattı.

Özgür basına vurgu

Çoban, "24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak her yıl 24 Temmuz'da kutlanmaktadır. Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir. Bu vesileyle, bıkmadan, usanmadan, zor koşullarda, büyük bir özveriyle görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çoban Memur Sen Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title