Haberler

Melih Altınok'un Defne Halman'a Tepkisi Paylaşım Rekoru Kırıyor

Güncelleme:

Defne Halman'ın "Rumeli Hisarı'nda mescid yapılmasına izin vermeyelim" sözlerine bir tepki de sunucu Melih Altınok'tan gelmişti. Altınok'un tepkisi paylaşım rekoru kırıyor.

Show TV'de yayınlanan Melih Altınok ile Güne Merhaba programında Melih Altınok, Sadri Alışık ödüllerinde Defne Halman tarafından yapılan "Rumeli Hisarı'nda mescid yapılmasına izin vermeyelim" sözlerine tepki göstermişti.

"SANA NE?"

Altınok: "Birlik bütünlük halindeyiz bu enerjimizi Rumeli Hisarı'na mescid yapılmaması için kullanalım neden? Sana ne? Mescid bir hak değil mi? İfade özgürlüğü yok mu? Orada mescide giden insanlar operaya gitmişlerdir tiyatro eseri dinleyeceklerdir sonra da ibadetlerini yerine getirmek isteyebilirler sana ne? Sen mi karar vereceksin insanların ibadetlerini nerede yerine getireceklerine." diyerek tepkisini dile getirmişti. Altınok'un bu sözleri özellikle AK Partililer tarafından sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasında yerini aldı.

ERDOĞAN DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TİKA toplu açılış törenindeki konuşmasında Rumelihisarı'nda inşa edilen mescitle ilgili ''Bir ödül töreninde sanatçı olduğu iddia edilen birileri 'Biz buraya mescit yaptırmayız' diyor. Siz kimin bağından kimi kovuyorsunuz. Orası zaten ibadet mekanı'' demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Melih Altınok Sadri Alışık Rumeli Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (90)

kulMobil-ANDROID:

adam dogruyu soylemış, ne var bunda. musluman bır ulke burası.nıye bukadar zorunuza gıdıyor ya hrıstıyanlar cocuklarını ıkı yasında,zorunlu Dını ders verdorıyo. okullarında ozel dın odaları var, gavur yapınca normal . MÜSLUMAN,, YAPINCA NIYE YOBAZLIK OLUYOR ACIKLAYIN BILELIM ALLAHIN EMRETTIGI EN BUYUK EN SON DIN İSLAM BUNU HIC BIR INSAN DEYISTIREMIYCEK,...... KURANI KERIMI ONCEKI KITAPLARI GONDEREN, ALLA,HU TEALA GONDERDI. DIYER KITAPLARI KABUL EDIP KURANI KERIMI NEDEN KABUL EYMIYOR BU DINSIZLER.HAAA CUNKI ADI USTUNDE DINSIZLER.......

18
83
yanıtYanıtla
sinemMobil-ANDROID:

artik yukselirsin tribune saglam oynamissin!!

20
29
yanıtYanıtla
polatmobilWeb@haberler.com:

Aramızda yasayan ermeni cok

13
33
yanıtYanıtla
Yalnız gezginMobil-ANDROID:

ALLAH ına kurban olayım melih

41
4
yanıtYanıtla
serkanMobil-ANDROID:

ağzına sağlık melih altınok. siz kimsiniz ki müslüman bir ülkede kalkmış mescit cami açtırtmayın diyorsunuz... burası fatih sultan mehmet hanın diyarı... sizin gibi hainlere 7haziranda yine cevap vereceğiz...

36
6
yanıtYanıtla
sezaiMobil-ANDROID:

ulan geri zekalilar herrseyi ak partiye yamiyorsunuz Adam ne guzel konusmus

28
14
yanıtYanıtla
turkmobilWeb@haberler.com:

Süpersin Melih bey bizim gibi namaz kılanları ne güzel savundun Allah razı olsun

29
11
yanıtYanıtla
MHP'li Adalı ReisMobil-IOS:

Bu adam son 10 yılın en yalakası seçilir eminim

15
24
yanıtYanıtla
öğretmenMobil-ANDROID:

ak kalem! ben ak partinin kalem teroristiyim diyen zat ı muhterem! soru soracagina yalakalik yapti ve devam etti. odulu ise haber sunucusu olmak...

7
30
yanıtYanıtla
TC Mobil-ANDROID:

yala yala yala yala

10
24
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title