Haberler

Mehmet Akif Ersoy'a Mektup" Yarışmasında Ödüller Verildi

İstiklal ve İstikbal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Anma ve İstiklal Marşı’nın Kabulünün 96. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Türkiye genelindeki tüm ortaokullar arasında düzenlenen “Mehmet Akif Ersoy’a Mektup Yarışması”nda dereceye giren öğrencilere ödülleri Eskişehir’de verildi.

İstiklal ve İstikbal Şairi Mehmet Akif Ersoy'u Anma ve İstiklal Marşı'nın Kabulünün 96. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Türkiye genelindeki tüm ortaokullar arasında düzenlenen " Mehmet Akif Ersoy'a Mektup Yarışması"nda dereceye giren öğrencilere ödülleri Eskişehir'de verildi.

Eskişehir Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından düzenlenen ödül törenine, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Üzmez, Tepebaşı Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Şahin Kılınç, öğretmenler, öğrenciler ve misafirler katıldı. Programda, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri halk oyunları gösterisi ve Mehmet Akif Ersoy'u anlatan tiyatro gösterisi sundular.

Türkiye genelindeki tüm ortaokullar arasında düzenlenen "Mehmet Akif Ersoy'a Mektup" yarışmasında birinci olan Ankara Sınav Koleji öğrencisi Atahan Kutlu'ya ödülünü Vali Çelik, ikinci olan Bursa Final Okulları öğrencisi Yeşim Yılmaz'a Kaymakam Keser, üçüncü olan Kayseri Rauf Denktaş Ortaokulu öğrencisi Ş. Sıla Topuz'a ise ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Özen verdi.

Yarışmaya Bingöl Cevdet Yılmaz TOBB Ortaokulundan katılan ve 4'üncü olarak mansiyon ödülü almaya hak kazanan Bengisu Ala ve danışman öğretmeni Güllü Ala'ya ödülleri, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Üzmez tarafından verildi.

"Bingöl'den katıldı ödülünü aldı"

Bingöl'den kısıtlı imkanlarla yarışmaya katılan ve ödül alma başarısını gösteren Bengisu Ala, ödül aldığı için çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Ala," Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'na milli değerlerimize sahip çıktıları için ve böyle bir yarışmayı Bingöl'e kadar ulaştırdıkları için çok teşekkür ederim. Eskişehir'e Bingöl'den selamlar getirdim. İstiklal Marşımızın şairine mektup yazmak çok onur vericiydi. Ödüle layık görüldüğüm için de çok mutluyum" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Eskişehir İstikbal Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title