Haberler
BBC

Meghan Markle ve Prens Harry, izinsiz çekilen fotoğrafları için yasal uyarıda bulundu

Güncelleme:

İngiltere Kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerini bırakma kararı alan Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, Kanada'da gazeteciler tarafından çekilen fotoğraflarına tepki gösterdi. Fotoğrafların rızaları olmadan çekilip gazetelere basıldığını söyleyen çift, bir yasal uyarıda bulundu.

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılma kararı alarak Kanada'ya giden Meghan Markle, oğlu Archie ile yürüyüşe çıktı. Aynı zamanda köpeğini de gezdiren Markle'nın spor kıyafetli hali ise İngiliz basınına bomba gibi düştü. Fotoğrafları kısa sürede olay yaratan çift ise avukatları aracılığıyla yasal bir uyarı yaptı.

EŞİNİN GİZLİ FOTOĞRAFLARI ÇEKİLİNCE HAREKETE GEÇTİ

Meghan Markle'ın Kanada'nın Vancouver Adası'nda oğlu Archie ile birlikte köpeklerini gezdirirken çekilen fotoğraflarının, Markle'ı gizlice takip eden ve çalılıklara saklanmış paparazziler tarafından çekildiği belirtildi. Prens Harry ve Meghan Markle'ın avukatları, çiftin söz konusu fotoğrafların kullanılmasına izin vermediklerini vurgulanıyor ve fotoğrafı çekip tabloid gazetelerde basanlar tacizle suçlanıyor.

Meghan Markle ve Prens Harry, paparazzilerin izinsiz çektiği fotoğraflara tepkili: 'Yasal yollara...

GAZETECİLER ÇİFTİN EVİNİN ÖNÜNDE KAMP KURDU

Avukatlar, paparazzilerin bu tutumunu yargıya taşımaya da hazır olduklarını ifade ediyor. Avukatların açıklamasında Meghan Markel ve Prens Harry'nin Vancouver'daki evlerinin içinin dahi büyük lensli fotoğraf makineleriyle görüntülenmeye çalışıldığı vurgulandı. Çiftin Vancouver'da kaldıkları evin önünde çok sayıda gazeteci kamp kurmuş durumda.

Meghan Markle ve Prens Harry, izinsiz çekilen fotoğrafları için yasal uyarıda bulundu

YAŞAMLARINA KANADA'DA DEVAM EDİYORLAR

Prens Harry ve Meghan Markle'ın Kraliyet ailesindeki üst düzey görevlerden çekilmesinin ardından Meghan Markle çiftin oğlu Archie ile birlikte yaklaşık iki hafta önce Kanada'ya gitmişti. Salı günü Prens Harry de Kanada'ya hareket etti. Ailenin ne zaman İngiltere'yi ziyaret edeceği ya da ne kadar süre Kanada'da kalacağı bilinmiyor.

Prens Harry Kanada'ya hareket etmeden önce Londra'da katıldığı bir resepsiyonda konuşmuş ve Kraliyet görevlerinden çekilmekten başka bir seçeneği kalmadığı için ailesi adına bu kararı aldığını söylemişti.

Meghan Markle ve Prens Harry, izinsiz çekilen fotoğrafları için yasal uyarıda bulundu

BBC

Meghan Markle Prens Harry Kanada Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (14)

Yeter:

Bu kız oğlanın başını yakti...hem yaşı prensten büyük hem dul hem ikinci sınıf...asagilamakk için deil beter oldun İngiltere ama prenste nekadar ahmakmis!! İyi reklam.yapti ..

8
12
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Severim sizin prensliğinizi deyip gönlündeki yaşamı yaşamak isteyen bu çifte kimse laf etmesin. .

16
1
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Yalan dünyanın yalan işleri.

11
2
yanıtYanıtla
çok güldüm:

evet meghan sen magazin dünyasında fotoların çekildiği zamanlar sponsorlara reklam yapıp gelir elde ederdin. Kraliyet ailesinden olunca bu işler senin açından zararlı bir ticarete dönüştü. . şimdi royal likten ayrılarak o günler döner diye umut ediyorsun bence. . . ne kadar ayıp zamanın düşes i reklam için foto mu satacak. . . . demek ki neymiş ? çingene den hanım olmaz. . .

5
8
yanıtYanıtla
bizene:

bizim mi kraliyet ailemiz :) bütün haberlerini veriyonuz.

10
1
yanıtYanıtla
İstanbul:

Boş haber

9
1
yanıtYanıtla
selda:

soyu kral ne olursa olsun sarayda yasamak yakisirdi. Meghan in saraya ayak uyduramamasi normal. Malum geldigi yer belli.

2
8
yanıtYanıtla
yerinde ve zamanında konuşanlar:

biz internet aboneliğinden 3 ayda çıkamıyoruz adamlar kraliyet ailesinden bu kadar kısa süre içinde nasıl çıkıyor

8
0
yanıtYanıtla
oya:

Harry Karısı çok tatlı bir bayana benziyor umarım içide öyledir :)

4
3
yanıtYanıtla
yaniii:

zenginin malı züğürdün cenesini yorarmış bizim ki o hesap

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title