Haberler

Meclis'te Kılıçdaroğlu'na Yumruklu Saldırı (4)

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'na 'VATAN HAİNİ' DİYE BAĞIRDI TBMM'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunuldu.

Kılıçdaroğlu'na 'VATAN HAİNİ' DİYE BAĞIRDI TBMM'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunuldu. Saldırgan Orhan Övet, polis tarafından gözaltına alındı. Erzurum doğumlu olan ve Ankara'nın Altındağ İlçesi'nde oturduğu ve 1986 doğumlu olduğu belirtilen Orhan Övet, ilk olarak Kavaklıdere Polis Karakolu'na ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Kılıçdaroğlu ve beraberindeki parti yetkilileri CHP grup toplantısının bulunduğu salona doğru yürürken BDP grup toplantısından çıkan Sırrı Sakık ve Altan Tan'la aynı koridorda karşılaştı. Kılıçdaroğlu ve Sakık tokalaşarak kısa süre sohbet etti. Kalabalık partili grubun tezahüratları eşliğinde CHP grup toplantı salonuna ilerleyen Kılıçdaroğlu'na Orhan Övet isimli saldırgan yumruk attı. Orhan Övet saldırı sırasında Kılıçdaroğlu'na 'vatan haini' diye bağırdı. Yüzünün sol tarafına iki yumruk darbesi alan Kılıçdaroğlu'nun partililer tarafından yere düşmesi engellendi. Bu sırada korumaların bir bölümü Kılıçdaroğlu'nu korumaya çalışırken diğer korumalar ise saldırganın üzerine atılarak yere yıktı. Korumaların ellerinden tutarak yere yatırdığı saldırgan, Meclis'te görevli polis memurları, saldırganın linç edilmemesi için büyük çaba gösterirken arbede yaşandı. Bu sırada BDP'li Sırrı Sakık, Hasip Kaplan ve Altan Tan koruma ve partililere saldırganı Meclis polisine bırakmaları için ikna etmeye çalıştı. Sırrı Sakık ve Hasip Kaplan'ın da araya girmesiyle Meclis'te görevli polis memurları, saldırganı BDP grubunun bulunduğu salona aldı. Bir süre burada bekletilen saldırgan, milletvekillerinin kullandığı tünelden polis tarafından kaçırıldı. Saldırı sonrası sol gözünün altı şişen Kılıçdaroğlu'na partili arkadaşları 1 TL'lik metal para ile müdahale etti. Yüzündeki şiş olan bölgeye 1 TL bozuk parayı bir süre tutarak yüzündeki şişkinliğin inmesi sağlandı. Kılıçdaroğlu daha önce makam odasına giderken olaydan 10 dakika sonra CHP grubunda kürsüye çıkarak beklenen konuşmasını yaptı. - Övet

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Sırrı Sakık Orhan Övet Altan Tan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title