Haberler

'Mavi Dalga' Ekimde 'Motor' Diyecek

Güncelleme:

Üniversiteye hazırlanan gençlerin günlük yaşamlarının anlatılacağı sinema filmi 'Mavi Dalga' için hazırlıklar tamam.

Balıkesir'de çekilecek, üniversiteye hazırlanan liseli gençlerin günlük yaşamlarının anlatılacağı sinema filmi 'Mavi Dalga' için hazırlıklar tamamlandı.

Yapımcılığını Balıkesirli Yamaç Okur ile Zümrüt Burul, yönetmenliğini Zeynep Dadak ile Merve Kayan'ın üstleneceği filmin çekimleri Ekim ayında başlayacak. Filmin görüntü yönetmenliğini Hollandalı Daniel Bouquet yapacak. Türk, Alman, Hollanda ve Yunan ortak yapımı filmin başrollerini Ayris Alptekin, Taner Ölmez oynayacak. Son dönemlerde dikkatleri üzerinde toplayan Hazal Kaya, İlker Aksum, Mert Fırat, Mehmet Ali Nuroğlu ve Tülin Özen de 'Mavi Dalga'da rol alacak.

'Bu sahilde' adlı kısa metrajlı filmiyle geçen yıl '30. İFSAK Ulusal Kısa Film ve Belgesel Yarışması'nda ödül alan, yurtdışında pek çok festivale katılan Zeynep Dadak ve Merve Kayan, ilk uzun metrajlı filmleri Mavi Dalga'nın büyük beğeni kazanacağına inandıklarını söyledi.

Mavi Dalga'nın ilk uzun metrajlı sinema filmi olacağını belirten Zeynep Dadak, "Film, 2013'te sinema izleyicisi ile buluşacak. Balıkesir'de son dönemlerde genç nüfus giderek artıyor. Balıkesir bir üniversite şehri haline geliyor. Biz burada liseli gençlerin günlük yaşantılarına odaklandık. Onların yaşamlarından kesitler sunacağız. Özellikle okul dışındaki yaşamları, Üniversiteye nasıl hazırlanıyorlar, gittikleri mekanlar, dinledikleri şarkıları yer alacak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merve Kayan Balıkesir Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title