Haberler

MasterChef Türkiye'de iddialı yarışmacı finale günler kala elendi

Güncelleme:

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef Türkiye dün akşam eleme bölümüyle ekrana geldi. Sefa, Serhat ve Barbaros'un elemeye kaldığı yarışmada kıran kırana bir mücadele yaşandı.

MasterChef Türkiye 2020'in 13 Aralık Pazar günü ekrana gelen 120. bölümünde, mavi takım ve kırmızı takım 3. dokunulmazlık oyunu için karşılaştı. Takımlar, şeflerin isteği doğrultusunda Balkan mutfağının lezzetlerinden şile paprika, tavce gravce, Boşnak böreği, tavuk büryan (mişöriz) ve kaymaçina yapmaya çalıştı.

TÜM TAKIM ELEMEYE KALDI

1 saatlik sürenin sonunda yemeklerini hazırlayan takımlar şeflerin tadımına sundu. Şeflerin açıklamasına göre kırmızı takımda son dokunulmazlığı kazandı. Böylece Özgül, Emir ve Eray MasterChef Türkiye 2020'nin son beşine kalan ilk isimler oldu. MasterChef'te ilk iki eleme adayı mavi takımdan Sefa ve Serhat olmuştu. Dokunulmazlığı kaybeden yine mavi takım olunca Barbaros direkt olarak potaya girmiş oldu.

MasterChef Türkiye'de iddialı yarışmacı finale günler kala elendi

FİNALE GÜNLER KALA ELENDİ

Böylece bu haftanın eleme adayları mavi takımdan Barbaros, Serhat ve Sefa oldu. Bu oyunda yarışmacılardan bir saat içinde Danilo Şef'in imza tabağının hazırlanması istendi. Gecenin en iyi tabağını hazırlayanın Barbaros olurken MasterChef'ten bu hafta elenen yarışmacı ise Sefa oldu.

MasterChef Türkiye'de iddialı yarışmacı finale günler kala elendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Aralık Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (13)

Köylü:

İsraf yarışması.Yazık ve günah.Çöpe giden onca yiyecek.Gereksiz bir yarışma.

12
6
yanıtYanıtla
one:

koylum, , , seflerin dedigine gore israf olmuyorumus, , israfa karsiymislar, , bilmem oyle dediler

yanıt0
yanıt0
sıfır altı:

tamamen kurgu bu yarışma, tıpkı diğerleri gibi. Acun zaten baştan belirliyor

10
2
yanıtYanıtla
ülkü:

gitti dalyan gibi bebek gibi miss gibi yakısıklı çocuk :(

10
2
yanıtYanıtla
.....:

HARBİDEN GİTTİ YÜZÜ BEBBBEEEK GİBİ :(((

yanıt2
yanıt0
Mercan:

:)))

yanıt1
yanıt0
ÜLKÜ NÜN ABİSİ:

ÜLKÜ NE OLUYOR BURDA (!) :)

yanıt4
yanıt0
Bulent:

Tamamıyla kurgu !

8
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Acun bir Program yapiyorsa birinci baslamadan beleidigt,serhat ne kadar kötüde yapsa chefler hep bir yolunu bulup öne cikardilar survivorda aynisi Acunun ve ekibinin belirledigi birinci olur.

6
0
yanıtYanıtla
ülkü''nün abisinin arkadaşı:

yok bişey bizimoğlan yakışıklı demek istemiş kızma kardeşine :))

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title