Haberler

    Marvel's Spider-Man, Just Cause 4 ve Dahası PlayStation Now'a Ekleniyor

    2014 yılında Birleşik Devletler genelinde kapalı beta testi ile bir nevi faaliyete geçen PlayStation Now, Sony cephesinin bulut teknolojisine dayalı abonelik servisi oluyor.

    2014 yılında Birleşik Devletler genelinde kapalı beta testi ile bir nevi faaliyete geçen PlayStation Now, Sony cephesinin bulut teknolojisine dayalı abonelik servisi oluyor. Aylık ve yıllık olmak üzere iki farklı abonelik seçeneğiniz var. Sadece PlayStation 4 ve PC platformlarında mevcut olan PlayStation Now servisi üzerinden toplamda sekiz yüz kadar PlayStation 2, PlayStation 3 ve PlayStation 4 oyunlarını oynayabilmek mümkün oluyor. Her ne kadar şimdilik ülkemizde hizmet verilemiyor olsa da, diğer bölgeler üzerinden abonelik alabiliyorsunuz.

    Sony Interactive Entertainment, aylık olarak servise yeni yeni oyunlar ekliyor. Bugün yapılan duyuru ile yeni eklenen oyunlar Just Cause 4, Marvel's Spider-Man ve The Golf Club 2019 oldu.

    Just Cause 4

    Güney Amerika kıtasındaki hayali Solis şehrinde geçen Just Cause 4, kişisel bir meseleye dayanıyor. Ölen babasının geçmişte The Black Hand örgütü ile çalıştığına dair bir ipucu bulan ana karakterimiz Rico, soluğu örgütün faal olduğu Solis şehrinde alıyor. Gabriela Morales tarafından yönetilen ve dünyanın en güçlü ordusuna sahip olan The Black Hand, orijinal oyundaki Salvador Mendoza ve Just Cause 3 oyunundaki Sebastiano Di Ravello için paralı asker grubu olarak hizmet etmişti.

    Marvel's Spider-Man

    Insomniac Games tarafından PlayStation 4 için özel olarak geliştirilmiş olan Marvel's Spider-Man, 2018 yılı içerisinde satışa sunulmuştu. İnsanüstü suç lideri Mister Negative, New York şehrinin yeraltı suç dünyasının kontrolünü ele geçirmenin planlarını yapmaktadır. Bu bağlamda da ölümcül bir virüs yaymakla ilgili tehditte bulunur. Spider-Man ise bir yandan bu tehlikeli düşman ile yüzleşmek için harekete geçerken bir yandan da Peter Parker olduğu sivil hayatındaki kişisel problemleri ile başa çıkmak durumundadır.

    The Golf Club 2019

    HB Studios Multimedia Ltd. tarafından geliştirilmiş olan The Golf Club 2019 featuring PGA Tour, 2K tarafından yayınlanıyor. Yeni ve lisanslı PGA TOUR Career modunda, başta TPC Boston ve TPC Sawgrass olmak üzere diğer ünlü parkurlarda oynamak mümkün oluyor. Ayrıca Shriners Hospitals for Children Open, John Deere Classic ve Waste Management Phoenix Open gibi PGA TOUR etkinliklerine de katılımda bulunabiliyorsunuz. The Golf Club 2 oyununun devamı olan The Golf Club 2019 featuring PGA Tour, 28 Ağustos 2018 tarihinde satışa sunulmuştu.

    Bu oyunlardan Marvel's Spider-Man 7 Temmuz 2020 ve Just Cause 4 de 6 Ekim 2020 tarihine kadar abonelerin erişimine açık olacak. The Golf Club 2019 ise kalıcı olarak ekleniyor. Servis tarafından sunulan imkan doğrultusunda, bu oyunları tercihen sisteminize indirerek de oynayabilirsiniz ama belirtilen tarihlerden sonra tekrardan erişim sağlamanız mümkün olmayacak.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Sony Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title