Haberler

Marmaris'te panik anları! Denize iniş yapan yangın söndürme uçağı felaketin eşiğinden döndü

Güncelleme:

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangını 5 gündür devam ediyor. 8 helikopterin ve söndürme uçaklarının müdahale ettiği Marmaris'teki yangınları kontrol etmek ve ilk müdahalede gecikmemek için drone ekibi de kurulurken bugün bölgeden gelen bir video ise sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde anonslara rağmen açıkta seyir yapan özel yatın, su almak için denize iniş yapan söndürme uçağına felaketi yaşatmasına ramak kaldığı anlar yer alıyor.

Marmaris'te günlerdir devam eden yangınları söndürmek için canla başla mücadele ediliyor. 8 helikopter ve yangın söndürme uçaklarının yanı sıra drone ekibinin de ilk müdahalede gecikmemek adına çalışmalarda bulunduğu bölgede aksiyon filmlerini aratmayan söndürme çalışmaları esnasında zaman zaman ekipler büyük tehlikeler de yaşıyor.

PANİK ANLARI VİDEOYA DAMGA VURDU

Sosyal medya kullanıcıları tarafından paylaşılan videoda, anonslara rağmen açıkta seyir halinde bulunan özel yatın, su alımı için denize iniş yapan yangın söndürme uçağına yaşattığı panik anları yer alıyor. Görüntülerde, denize inen uçakla yatın arasındaki mesafenin oldukça kısaldığı ve yattaki vatandaşların o anlarda yükselen çığlıkları yer alıyor.

ANONSLARA KULAK ASMAYAN YAT SAHİBİNE SERT TEPKİ

Çok sayıda kişinin hesaplarından paylaştığı ve yorum yağdırdığı video kısa sürede en çok izlenenler arasına girerken, anonslara kulak asmayan yat sahibi ise tepkilerin hedefi oldu. Ülkede yaşanan yangın söndürme uçağı krizine rağmen böylesi bir tehlikeye neden olan kişilere sert eleştiriler yöneltildi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Orman Yangını Sosyal Medya Marmaris Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

AynenDevam:

Birde pilota laf ediyor dngil, millet can derdinde orada yatinda keyif derdinde. Cok umurumuzda senin cocugun korkmus, deli

151
0
yanıtYanıtla
forewer 64:

yangın var yangın görevini yapmaya çalışanlar hakkında kullandığınız kelimelere dikkat edin koca ülke yanıyor çocuk gitti be gerizekalı herif diye kelimeler kullanılması çok ayıp çok.

107
0
yanıtYanıtla
Ferhat Işık:

Görevliler işini yaparken birde utanmadan hakaret ediyorsun. defol git ne işin var yatta keyif yapıyorsun orada. hanginiz gerizekalı iyi düşün dengesiz.

92
1
yanıtYanıtla
Redki 27:

Ülken yangın yeri sendeki rahatlığa bak.

85
0
yanıtYanıtla
eren pala:

Senin yatta keyfin bozulacak die orda can siperane mücadele eden insanlara laf ediceksin kendi malınıza olsa ayılıp bayılırsınız. teröriste gerilla dien Tuba özay Allah sizi bildi gibi yapsın

79
2
yanıtYanıtla
mrx clay:

Bölgede yangın ve yangın söndürme çalışmaları var. Uçaklar helikopterler o bölgeden su temin ediyorlar ve uyarıları yapılmış. Senin orada ne işin var? İnsanlar gece gündüz söndürmek için çalışıyorlar, sen keyfin kaçtığı için çalışanlara ağzını bozuyosun..

78
0
yanıtYanıtla
Nilgün Alkan:

Yurdum insanı ne halde yurt ne halde hala yatta keyif peşinde utanmadan ucaktakikere gerizekali diyo.. ulan sensin gerizakali keyfinin kahyasini da başlarım. Söndürme yetersiz zaten bide sizin gibi küçük zihinler engel olmasın..

71
0
yanıtYanıtla
Sinan Yılmaz :

Yattaki tepki gösteren kadının yangınlardan haberi yok sanırım. Uyarıları da duymamış. O kadar da olamaz

66
0
yanıtYanıtla
murat avci:

sen o Rus pilota kurban olasin.Turk pilotu olsa ustune surerdi ne isin var orda diye.

50
9
yanıtYanıtla
Muhammed Dursun:

ZATEN 1 TANE VAR AMA DİYİM...

50
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title