Haberler

Marmaris'te 65 yaş ve üstü yabancı tatilciler sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuldu

Güncelleme:

Marmaris Kaymakamlığından yapılan açıklamada, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun, Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy başkanlığında toplandığı bildirildi. İlçeye turizm amaçlı gelen 65 yaş ve üzeri yabancı uyruklu kişiler, tatil süreleri boyunca kısıtlama kararından muaf tutulacak.

Toplantıda, 65 yaş ve üzeri kişilerin sokağa çıkma kısıtlamasının turizm amaçlı kaldırılması-esnetilmesi uygulamasının düzenlenmesine yönelik karar alındığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İçişleri Bakanlığımızın 65 yaş ve üzeri kişilerin sokağa çıkma kısıtlamasının turizm amaçlı kaldırılması-esnetilmesi konulu genelgeleri ve ilçemiz Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararında, 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın her gün 10.00-20.00 saatleri haricinde sokağa çıkmaları kısıtlanmıştı. İlçemize turizm amaçlı gelen 65 yaş ve üzeri yabancı uyruklu kişilerin tatil süreleri boyunca belirtilen kısıtlama kararından muaf tutulmasına oy birliği ile karar verilmiştir."

Kaynak: AA / Yaşam

Marmaris Muğla Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

,.-.,:

para sen nelere kadirsin biraz omurga bir arastirin 65 yas siniri diye bir sacmalik türkiye haricinde dünyanin hangi ülkesinde var acaba?

7
1
yanıtYanıtla
Yusuf:

DARİSİ DİGER İLCELERE İNSAALLAH

6
0
yanıtYanıtla
sultan fatih:

65 yaş üzeri yabancılarda bulaşmıyor Türklerde bulaşıyor mantığı saçma usandık artık yasaklardan önlemini al kardeşim maske eldiveni kullan dese tamam ama olay farklı sanki bir dayatma var bizim insanımız suçlu değil cezaya boğuldular

2
1
yanıtYanıtla
MEHMET:

Neden mi ? Çünkü para.. Bu iktidarın para için yapamayacağı şey yok.. Yazık benim milletime, Allah yardımcımız olsun.. Gelecekler, gezecekler, bulaştıracaklar..

2
0
yanıtYanıtla
Yusuf:

BİLİMSEL EN DOGRU KARAR YAZİN ENFEKTE OLMAK HASTA OLMAMAK İCİN AVANTAJ

1
0
yanıtYanıtla
Gel turist gel:

Cumaya girmek te yasak mı.

0
1
yanıtYanıtla
uyrr:

gitmek yasak

yanıt1
yanıt0
Ankara:

Çok mantıklı...yabancı olunca bulaşmıyor,bulaşsada başkalarına bulaştırmıyorlar...allah ta yabancıları öyle yaratmış.keşke bizde bu ülkede yabancı olsaydık!!!

1
0
yanıtYanıtla
Hocam:

Para para para varligi dert yoklugu yara

1
0
yanıtYanıtla
aga:

tam sacmalik yabanci deniyor iyi de avrupa dan giden tr olur ise o zaman tatil amacli kisaca cocuk kadin erkek herkes sokak da ve aksam ayni evde degisen ne o yasli sana bulasmaz mi oluyor sonuc da ayni evde kisaca yasli ve cocuklar icin saat uylamasi sacmalik zaten laf anlayan yok adam yabanci degil kendi halkimiz ise yasak mi tam komedi olmaya basladi bu konu zaten virus belki on yada yirmi yildir varmis belki daha fazla belki bir milyar yil daha devam edecek o zaman kadar yasak mi devam

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title