Haberler

Marmaris'in dünyaca ünlü plajı Kızkumu ziyaretçi akınına uğruyor

Güncelleme:

Marmaris'in dünyaca ünlü plajı Kızkumu ziyaretçi akınına uğruyor Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'in dünyaca ünlü plajlarına yerli ve yabancı tatilci akın ediyor.

Marmaris'in dünyaca ünlü plajı Kızkumu ziyaretçi akınına uğruyor

MUĞLA - Muğla'nın turistik ilçesi Marmaris'in dünyaca ünlü plajlarına yerli ve yabancı tatilci akın ediyor. Günün her saatinde ziyaretçiler ile dolan Kızkumu Plajı'nda gelenler hatıra fotoğrafı çektirmeden gitmiyor.

Marmaris'e 35 kilometre mesafedeki turistik Orhaniye Mahallesi'nde bulunan Kızkumu Plajı, yaz-kış ziyaretçi akınına uğruyor. Koyda deniz içinde bulunan doğal oluşumlarla meydana gelen 600 metre uzunlukta, 3,5 metre genişlikteki deniz üzerinde yürüyor hissi veren kumlu yolda ilk defa yürüyenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Su üstünde yürüme hissinin heyecanına kapılan tatilciler, alıştıkça deniz üzerinde yürümesini sürdürüyor. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştığını belirten tatilcilerden bazıları, öz çekim yaparak anı ölümsüzleştiriyor.

Bursa'dan tatile gelen bankacı Asuman Ulusoy "İlk defa denizin ortasında yürüdüm, çok heyecan verici ve güzeldi. Marmaris ve çevresi çok güzel, hatta tayinimi buraya mı istesem diye düşünmeye başladım" diyerek hayranlığını dile getirdi.

Almanya'dan ailesi ile tatile gelen Öykü Ulusoy hatıra fotoğrafları çektirdikten sonra, "Kızkumundayız ve çok beğendik burayı. Denizin üzerinde yürümek, denizin ortasına kadar yürümek harika bir duygu. Daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştık iyi ki gelmişiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhaniye Marmaris ulusoy Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title