Haberler

'Manukyan' Lakaplı Fuhuş Çetesi Liderinin Çocukları Doktor ve Akademisyen Çıktı

Güncelleme:

Adana merkezli 5 ilde yapılan operasyonda çete lideri "Manukyan" lakaplı kadının da bulunduğu 17 kişi adliyeye sevk edildi. Liderin çocuklarından ikisinin akademisyen olduğu birinin ise doktor olduğu ortaya çıktı.

Adana merkezli 5 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan çete lideri 'Manukyan' lakaplı kadının da aralarında bulunduğu 17 şahıs adliyeye sevk edildi. Çete lideri kadına ilk kez 17 yıl önce fuhuştan işlem yapıldığı belirlendi. Liderin 3 çocuğunun bulunduğu bu çocuklardan ikisinin akademisyen olduğu birinin ise doktor olduğu ortaya çıktı.

POLİS, FUHUŞ ÇETESİNİ TAKİBE ALDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, çete lideri 'Manukyan' lakaplı Afife F. olan şebekenin Adana merkezli İstanbul, Mersin, Hatay ve Diyarbakır'da çok sayıda kadına zorla fuhuş yaptırdığı ihbarını aldı. Polis bu ihbar üzerine çete lideri kadın ile çete mensuplarını teknik ve fiziki olarak takibe başladı.

'Manukyan' Lakaplı Fuhuş Çetesi Liderinin Çocukları Doktor ve Akademisyen Çıktı

ÇETE LİDERİ MANUKYAN'IN DA ARALARINDA OLDUĞU 19 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yaklaşık 3 aydır yapılan takip sonucunda polis, çetenin liderinin ihbarda olduğu gibi Afife F. isimli kadın olduğunu, çevresindeki şahısların kendisine 'Manukyan' dediğini ve kadınlara zorla, tehditle fuhuş yaptırıp para kazandığını belirledi. Eş zamanlı olarak 5 ilde 5 Temmuz günü 20 adrese yapılan baskında çete liderinin aralarında bulunduğu 19 zanlı gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar emniyete getirilerek sorguya alındı. Zanlılar sorgusunda birbirini suçladı. 2 zanlı ise emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

'Manukyan' Lakaplı Fuhuş Çetesi Liderinin Çocukları Doktor ve Akademisyen Çıktı

"MANUKYAN" LAKAPLI ÇETE LİDERİNİN ÇOCUKLARI DOKTOR VE AKADEMİSYEN ÇIKTI

Çete lideri kadına ilk kez 17 yıl önce fuhuştan işlem yapıldığı saptandı. Liderin 3 çocuğunun bulunduğu bu çocuklardan ikisinin akademisyen olduğu birinin ise doktor olduğu ortaya çıktı. Zanlı kadın ise ifadesinde kimseye fuhuş yaptırmadığını çete lideri olmadığını, telefondaki konuşmaların kendisine ait olmadığını söylediği öğrenildi. Ayrıca Afife F.'nin gözaltına alınan şahısların hiç birini tanımadığını da söylediği ileri sürüldü.

'Manukyan' Lakaplı Fuhuş Çetesi Liderinin Çocukları Doktor ve Akademisyen Çıktı

"OTELE GELEN MÜŞTERİ KADINLARI FUHŞA SÜRÜKLEDİ"

Manukyan lakaplı Afife F.'nin sevgilisi olan M.K. ile otele gelen kadın müşterileri kandırarak fuhşa sürüklemeye çalıştığı öğrenildi. Sevgililerin otele gelen alımlı kadın müşterilerin yanına gelip önce onlarla sohbet edip arkadaş olduğu daha sonrada "Çok güzel ve alımlısınız, bu size çok büyük paralar kazandırır" diyerek kandırmaya çalıştığı bu yolla da bir otel müşterisi kadını kandırıp fuhuş yaptırmaya başladığı belirlendi.

'Manukyan' Lakaplı Fuhuş Çetesi Liderinin Çocukları Doktor ve Akademisyen Çıktı

KARI-KOCA ÇIKTILAR

Operasyonda gözaltın alınan D.Ü. ve D.Ü.'nün karı koca olduğu F.Ü.'nün de yeğenleri olduğu bu şahıslarında kadınlara fuhuş yaptırdığı ileri sürüldü.

POLİS BALIKÇI KILIĞINA GİRMİŞ

Polis fuhuş yapıldığını tespit etmek için Karataş ilçesinde balıkçı kılığına da girdi. Zanlılar deniz kenarına kurulan ve numara verilen kabinlerde fuhuş yaptırdıkları için polis bu kabinlere yakın yerde kayıkla açılarak balık avlıyor numarası yaptı. Polis burada hem balık avlayıp hem de fuhuş yaptıranlara tek tek tespit ettiği öğrenildi. 5'i kadın 17 zanlı emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Manukyan 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (20)

beyazzenci:

arkadaşlar bu örgütünde arkasında feto olabilir araştırılsın bizim ar ve namus içinde öğrenci yetiştirdiğimiz ensar vakfında 40 öğrenci için ortalığı ayağa kaldıranlar bunlarada tepki vermeli muhaleftte işin içinde olabilir hedef2023 bu yoldan dönmeyiz.

4
19
yanıtYanıtla
tülay:

bu kadınlar kokuşmuş ve tabiki bunlarla para verip beraber olan erkeklerde dahada kokuşmuş, insanda allah korkusu olur

17
2
yanıtYanıtla
Tülay ne olur geri dön D:

akşamları başınız ağrımasın o zaman :D

yanıt3
yanıt5
BÜYÜK DEVLETLER:

BUNLAR ZEKASINI KÖTÜYE KULLANAN ZEKİ İNSANLAR. ÇOCUKLARININ DURUMU DA BUNU İSPATLIYOR. DEVLET BU TÜR İNSANLARLA PAZARLIK ETMELİ, İSTİHBARİ ANLAMDA DEĞERLENDİRİLMEYE UYGUNLARSA CEZA VERİLMEDEN BİR ŞANS VERİLMELİ. İYİ BİR ÜST KONTROLLE ÜLKESİNE FAYDALI OLABİLİRLER. HZ. SÜLEYMANDA MABEDİNİN İNŞAASINDA İFRİTLERİ ÇALIŞTIRMIŞ DERLER, BU BİR YOLDUR KULLANILABİLİR. KONTROL EDİLDİĞİ ZAMAN ŞEYTANI DA ÇALIŞTIRABİLİRSİNİZ, BÜYÜK DEVLET BÖYLE OLUNUR.

4
12
yanıtYanıtla
İron:

suçu olmayanı mahkeme serbest bıraksa, ortalığı yıkar devlete hakaret edersiniz. SUÇLU insana hapis cezası verilse bir şans daha istersiniz. nasıl bir zihniyetiniz var sizin. huylu huyundan vazgeçmez. serbest kalsa yine aynı suçları işler. suç suçtur, ikinci şansı olamaz. yoksa sen de onlardan mısın?

yanıt3
yanıt2
Selim akpli:

İdam tek çare

6
9
yanıtYanıtla
Ahiskali:

Ermenileri kovun Turkiyeden, ilk dusman ermenidir.. unutmayin

8
7
yanıtYanıtla
buzzy:

Buralarda bir çok habere yapılan yorumlara bakınca insan geleceğinden şüphe duyuyor inşallah sayılarınız çok fazla değildir, sürekli bir asalım keselim muhabbeti arkasından allah peygamber sonrasında herkes namus abidesi olmuşçasına yorumlar ve en tehlikelisi sürekli karşındakini başkalaştırma çabaları ve onlar biz muhabbeti tabi toplumu bu duygulara iten sebep ortada ama gidişat ta pek iyi değil, herkes gözü dönmüş canavar gibi adeta kafasına uymayanlara ölüm kusmak için pusuda

12
3
yanıtYanıtla
sewda:

bakıyorum her haberden sonra idam ister oldunuz :)))))))

10
4
yanıtYanıtla
adem:

biz de ne aile babası. hacı, eşi tesettürlü meşhur memleketli(işleri o olan !!) komşularımız oldu

3
11
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title