Haberler

Manisa'nın 4 İlçesi Destek İçin Ankara'da Buluştu

Salihli, Turgutlu, Soma ve Köprübaşı ilçelerine planlanan yatırımlar, yaşanan sıkıntılar ve talepler TBMM’de masaya yatırıldı.

Salihli, Turgutlu, Soma ve Köprübaşı ilçelerine planlanan yatırımlar, yaşanan sıkıntılar ve talepler TBMM'de masaya yatırıldı. AK Parti Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Murat Baybatur ve İsmail Bilen'le bir araya gelen ilçelerin temsilcileri, sorunlarını sıraladı, talepleri konusunda milletvekillerinden destek istedi.

Salihli'nin hastane sıkıntısını TBMM'deki toplantıda dile getiren Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen'in girişimleriyle yüksek okul bahçesine planlanan hastane için yatırım programının takip edilmesi gerektiğini söyledi. Sağlık Bakanlığı'nın mevcut hastanenin yetersiz kalması nedeniyle 75 yatak kapasiteli ek bina planladığını kaydeden Bilen, "Ek binayı istemedik. Çünkü ek bina yapılsaydı 400 yataklı hastaneyi yapmak mümkün olmayacaktı. Sağlık Bakanlığı'yla mutabakat sağladık" dedi. Hastanenin bir an önce ilçeye kazandırılabilmesi için izlenecek yolu değerlendiren AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise ek bina için ayrılan paranın hastane yapım işine aktarılarak bu yıl içinde ihalesinin sağlanabileceğini söyledi.

TURGUTLU SANAYİ YATIRIMI BEKLİYOR

Turgutlu'ya Bilim Sanat Merkezi ve Rehberlik Araştırma Merkezi kazandırılması noktasında milletvekillerinden destek isteyen Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, ilçede orta ölçekli sanayi kurulmasına ciddi bir ihtiyaç olduğunu dile getirdi. Turgutlu'da yeni sektörlerin yanı sıra ihracat yapan birçok makine sanayi bulunduğunu belirten milletvekili Berber, talep toplanması ve yer bulunması halinde TOKİ eliyle rahatlıkla yapılabileceğini söyledi.

SOMA FAKÜLTEDE ISRARLI

Soma'nın fakülte beklentisi içinde olduğunu vurgulayan AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk, "Fakülte için 4,5 milyon lira paramız var. Yardımlarınızla bu işi gerçekleştirebilirsek iyi olur" dedi. Milli eğitimin mevcut parayla fen lisesi yapmak istediğini aktaran Başkan Kavruk, yer tahsisinin yapıldığını ve Soma'ya Metalürji ya da maden mühendisliği fakültesi kazandırmak istediklerini belirtti.

KÖPRÜBAŞI TOPLU KONUT İÇİN KOLLARI SIVADI

Köprübaşı'ndaki konut ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalar yürüten AK Parti İlçe Başkanı Regaip Topuz arazi temini konusunda yaşadıkları sıkıntıyı anlattı. İlçede toplu konut için 15 günde 2 bin talep topladıklarını aktaran Başkan Topuz, buldukları arazinin tescili için DSİ'yle problem yaşadıklarını belirterek milletvekillerinden arsanın uygun hale getirilmesi noktasında destek istedi.

Toplantıda ilçelerin taleplerini not alan milletvekilleri, sorunların aşılması ve yatırımların ilçelere kazandırılabilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köprübaşı Turgutlu Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title