Haberler

Manisa Büyükşehir Belediyesinden Muhteşem Gece

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hem Niobe Amfi Tiyatro'da hem de Cumhuriyet Meydanında düzenlediği etkinliklerle Manisalılara keyifli bir akşam yaşattı.

Cumhuriyet Meydanı'nda 'İki Direk Bi Şamata' oyunu izleyenleri kahkahaya boğarken, Niobe'nin muhteşem atmosferinde Manisa Musiki Derneği tarafından gerçekleştirilen konserde ise izleyenler unutamayacakları bir gece geçirdi.

Ramazan ayının her gecesinde farklı bir etkinlik gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Niobe'de Manisa Musiki Derneği Konseri, Cumhuriyet Meydanı'nda da 'İki Direk Bi Şamata' oyununu Manisalılarla buluşturdu. İlk program Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Burada gerçekleştirilen tiyatro oyununu Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve eşi Alparslan Ustamehmetoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile birlikte çok sayıda Manisalı'da izledi. Başrollerinde usta oyuncular Sinan Bengier ve Ayberk Atilla'nın rol aldığı oyunda, temel orta oyununun belli bölümleri canlandırıldı. İbiş, Laz ve Külhanbeyi gibi orta oyununun sevilen tiplerine de yer verilen oyun, büyük ilgiyle izlendi. Oyunun ardından usta oyuncu Sinan Bengier Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik'i sahneye davet etti. Oyuncuları tebrik eden Ustamehmetoğlu ve Çelik, oyunculara çiçek takdim etti.

Niobe'de Unutulmaz Konser

Şehzadeler İlçesi'nde düzenlenen tiyatronun ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından ikinci etkinlik Niobe Amfi Tiyatro'da gerçekleştirildi. Şef Yılmaz Yüksel eşliğinde Manisa Musiki Derneği tarafından gerçekleştirilen konserde ilahilerin yanı sıra Türk Sanat Müziği'nin en seçkin eserleri seslendirildi. Niobe Amfi Tiyatro'yu dolduran yüzlerce Manisalı, konseri büyük ilgiyle izledi. Şef Yılmaz Yüksel yaklaşık iki saat süren konserde, kendisine sandalyede oturması için ısrar edenlerin teklifini geri çevirirken, Yüksel'in bu hareketi seyircilerden büyük alkış aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sinan Bengier Nihat Çelik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title