Haberler

    Manchester'da Derbi Zamanı!

    Premier Lig'de haftanın maçında Manchester'ın iki devi karşı karşıya geliyor.

    Premier Lig'de 10.hafta karşılaşmalarında Manchester City, sahasında ezeli rakibi Manchester United'ı konuk ediyor.

    Sezona istikrarsız bir başlangıç yapan son şampiyon Manchester City, Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıktan sonra ligde de West Ham United'a 2-1'lik skorla boyun eğerek zirveden uzaklaşmıştı.

    Takımın başarılı file bekçisi Joe Hart maç öncesi yaptığı açıklamalarda derbiyle birlikte çıkışa geçmek istediklerini belirtirken, "Şu anda ritmimizi yakalayabilmiş değiliz. Ben de dahil bazı arkadaşlarımızın gerçek performanslarına erişmesi gerekiyor." diye konuşmuştu.

    Ev sahibi ekipte David Silva'nın yanısıra sakatlığı devam eden Frank Lampard da bu mücadelede forma giyemeyecek. Kasığında ağrıları bulunan Yaya Toure'nin ise maç saatine kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.

    Sezona sıkıntılı bir başlangıç yapan Manchester United ise üst üste West Bromwich ve Chelsea ile oynadığı maçlarda sahadan beraberlikle ayrılmıştı.

    Kariyerindeki ilk Manchester derbisine çıkacak olan Teknik Direktör Louis van Gaal maç öncesi yaptığı açıklamalarda sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirtirken, "Her geçen hafta geliştiğimizi düşünüyorum. Kazanabilecek güçteyiz. City'nin son maçlarda iyi görüntüler vermediğinin farkındayız." diye konuşmuştu.

    Hollandalı teknik adam, üç maçlık cezası sona eren Wayne Rooney'nin de sahaya ilk 11'de çıkacağını sözlerine eklemişti.

    Manchester United'da sakatlıktan kurtulan Antonio Valencia'nın maç kadrosunda yer alması beklenirken, Radamel Falcao, Jonny Evans ve Phil Jones'un sakatlıkları ise devam ediyor.

    MUHTEMEL 11'LERManchester City: Hart, Zabaleta, Demichelis, Kompany, Clichy, Milner, Yaya Toure, Fernando, Nasri, Jovetic, Agüero

    Manchester United: De Gea, Rafael, Jones, Rojo, Shaw, Herrera, Blind, Fellaini, Di Maria, Rooney, Van Persie

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Joe Hart Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title