Haberler

Manavda Kasiyerlik Yapan Kadın, 9 Yıl Boyunca Her Gün Kasadan Para Çalmış

Güncelleme:

İstanbul'da bulunan bir manavda kasiyerlik yapan kadın, 9 yıl boyunca her gün para çaldığı ortaya çıktı. Kasiyer yıllık izne çıktığında cironun yükseldiğini fark eden iş yeri sahipleri güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlığı tespit etti.

İstanbul'da bulunan bir manavda kasiyerlik yapan Hanife K.'nın 9 yıl boyunca her gün 700 ila bin 200 lira para çaldığı ortaya çıktı. Hanife K., yıllık izne çıktığında kasadaki dengesizliği fark eden iş yeri sahipleri güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlığı tespit edince İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na tutuklama talepli suç duyurusunda bulundu.

HIRSIZLIK OLAYI 9 YIL SONRA AYDINLATILDI

İstanbul'da bulunan bir manavda alınan mallarla satılan mallar arasındaki cironun örtüşmemesi 9 yıl sonra aydınlatıldı. Manavda kasiyer olarak çalışan Hanife K.'nın 15 gün izne ayrılmasıyla günlük cironun bin 200 lira oranında artış göstermesi ve çalışanın dönüşü ile birlikte cironun eski düşüşüne geçmesi şirket yetkililerinin dikkatini çekti. Güvenlik kameralarını incelemeye alan dükkân sahipleri, kasadaki eksik paranın çalışanları tarafından kıvrak bir şekilde çalındığını tespit etti.

KASİYER İZNE ÇIKTI CİRO ARTTI

Şirket sahipleri yıllarca çalışanları tarafından soyulduğunu fark edince soluğu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda aldı. Avukatları aracılığı ile suç duyurusunda bulunan mağdur işletmecilerin verdiği şikayet dilekçesinde olay şöyle anlatıldı: Hanife K., 9 yıldır aynı manavda kasiyer olarak görev yapıyordu. Yıllarca manava alınan ürünlerle satılan ürünler arasında cironun örtüşmemesi şirket sahiplerini zarara uğratıyordu.

Sabah'ta yer alan habere göre; dengesizliğin çalışandan kaynaklandığını düşünmeyen şirket sahipleri Hanide K.'nın yıllık izne çıkmasıyla kasadaki değişikliği fark etti. Şüphelinin yıllık izne ayrıldığı 15 gün içerisinde manavın günlük cirosunun 700 ila bin 200 lira arası bir yükselme olması üzerine ve ardından şüphelinin dönüşü ile birlikte cironun eski düşüşüne geçmesi şirket yetkililerinin dikkatini çekti.

GİZLİ KAMERA YERLEŞTİRDİLER

Şüphe üzerine kasanın çevresi güvenlik kameraları yerleştirildi. Kayıtları inceleyen şirket yetkilisi şüphelinin her gün belirli saatlerde kasanın üzerine kâğıt bir torba ile kapandığı, o esnada elinin kasanın içinde olduğu ve ardından da o kağıt poşeti ve elini kasanın altına uzatarak para çaldığını fark etti.

EL ÇABUKLUĞUYLA HER GÜN ÇALMIŞ

Kasanın Hanife K., tarafından güvenlik kamerasının görmeyeceği şekilde kağıt bir poşetle kapatılması ve el çabukluğuyla kasadan para alıp kağıt poşetin altında, kasanın altına indirmesi ve bu hareketi neredeyse her gün yapması üzerine yetkililer hırsızlık ihtimaline şüphesiyle kamera kayıtlarını izlemeye devam etti. Hanife K.'nın kağıt torbaya sıkıştırılmış şekilde kasa altına indirildiğinden şüphelenilen çalıntı paraların, kasa altına yerleştirilen gizli kamera ile asadan para çaldığı açıkça tespit edildi.

EV VE ARABA ALDI, ÇOCUĞUNU KOLEJE YAZDIRDI

Kaç yıldır hırsızlık yaptığı belirlenemeyen Hanife K.'nın son yıllarda ev ve araba alması dikkatlerden kaçmadı. 2 bin lira maaşla manavda çalışan bir kişinin çocuğunu 16 bin lira ödeyerek çocuğunu kolejde okutmaya başlamasını da şikayet dilekçesinde belirten mağdur iş yeri sahipleri şüphelinin cezalandırılmasını istiyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (366)

MERVE-PATNOSLU:

BAKIYORUM DA MÜSLÜMAN DÜŞMANI ÇAKALLARA GÜN DOĞMUŞ. HIRSIZ BAŞÖRTÜLÜ DİYE HEPSİ BİRDEN NASIL DA HAVLIYORLAR. KERHANELERDE, PAVYONLARDA, TELE BARLARDA ÇALIŞANLARIN HEPSİNİN BAŞI AÇIK. . . NE YAPACAZ ŞİMDİ?? BÜTÜN BAŞI AÇIKLARA ONLARA BENZETMEK DOĞRU OLUR MU? ÇAKAL SÜRÜLERİ. . BİRAZ İNSAN OLUN İNSAN.

32
47
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Herkesin düşüncesi, fikri seninle aynı olacak diye bir şey yok. İnsanların fikirlerine saygı duyabilecek kadar olgun değilsen okuma yorumları. Hiç kimseye ''Çakal'', ''Havlıyor'', vb. demeye hakkın yok, bak yorumlara hiç kimse diğerine hakaret etmiş mi? Dolayısıyla burada tek havlayan sen oluyorsun. Terbiyesizliğin lüzumu yok!

yanıt38
yanıt1
Görgüsüze cevap:

İlk önce şu Caps Lock''ını bir kapat; gerçek hayatta veya sosyal medyada görgü kurallarını öğren. . . Ondan sonra hangi fikirden olursa olsun (Vatanına ihanet etmediği sürece) insanlara saygı duymayı öğren. Bu yaşına kadar öğrenemediysen ''İNSAN''ların yorumlarını okuma, okuyorsan da böyle saçma sapan cevap yazma. . . Sana bile saygı duymaya çalıştığım için yazabileceklerimin en kibar şekli bu. . .

yanıt2
yanıt0
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

TİPİNDEN BELLİ MALUM PARTİNİN SEÇMENİ. KENDİ ADAMLARINA FAZLA CEZA VERMEZLER. 3 AY YATAR ÇIKAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDER. AMA HÜKÜMETİN YANLIŞLARINI ELEŞTİREN GAZETECİ OLSAYDI MÜEBBET YERDİ.

36
25
yanıtYanıtla
GERÇEK ASLI:

MANTIĞINA GÖRE AÇIK BİRİ OLARAK BENDE CHPLİMİ OLUYORUM ŞİMDİ :) BEYNİNİ AZ KULLANDA BU İŞİ SİYASETLE İLİŞKİLENDİRME. BU İŞ VİCDAN VE AHLAK İŞİ BU HANIMDA İKİSİDE YOK BELLİKİ .

yanıt9
yanıt3
hakan:

sizin türbancı bacınız o yapmaz öyle şeyler iftiradır. yada kandırılmıştır.

31
19
yanıtYanıtla
34:

Kandırma kesin vardır bunlarda suçu kabahati söyleyecek vicdan merklik yok işleri sadece din sömürmek

yanıt6
yanıt0
DEDE:

İSMİN HAYİN İSMİ SEVMEDİM

yanıt3
yanıt1
güzel ülkem:

deme öyle abisi bak başı kapalı onun :)

28
19
yanıtYanıtla
Kağan61 ts:

Başı kapalıymış e nolmuş? insanlarda nefs yok mu, üstelik ALLAH korkusu değil çevre baskısıyla kapanmadığını nereden biliyon? küçük savunmasız kedi görmüş pitbull gibi salyalarını akıtmışsın.

yanıt3
yanıt8
Tüm 366 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title