Haberler

Mamaklı Taksiciler İstikrardan Yana

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak’ta hizmet veren taksi duraklarını ziyaret etti.

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak'ta hizmet veren taksi duraklarını ziyaret etti.

İlk olarak Mehmet Ali Altun Caddesi üzerinde bulunan Çağrıbey Taksi Durağını ziyaret eden ikili daha sonra, Akdere Merkez, Batuhan ve Yeni Köşk Taksi duraklarını ziyaret ederek taksicilerle bir müddet sohbet etti. Durak ziyaretlerinde referandum sürecine değinen eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, " Türkiye'deki bütün siyasi kavgaları sona erdirmenin en güzel yolu sorunları halka götürmektir. Bizler evvela neye evet, neye hayır dediğimizi bilmemiz lazım. Önümüzdeki referandum belediye, muhtar, milletvekili veya hükümet seçimi değil. Bu seçim artık yürümeyen, tıkanmış bir sistemin motorunun yenilenmesidir. Bu süreç insani ilişkiler zedelenmeden tamamlanmalı" dedi.

İstikrarın önemine değinen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bu süreçten ülkemiz ve halkımız güçlenerek çıkacak. Tüm gelişmiş ülkeler başkanlık benzeri sistemlerle yönetilirken Türkiye'nin de artık ihtiyaçlarına cevap vermeyen bu sistemi değiştirmesi gerekir" diye konuştu.

Yozgatlı Dernekler Federasyonuna ziyaret

Taksi durakları ziyaretinin ardından Çiçek ve Akgül Yozgatlı Dernekler Federasyonuna ziyarette bulundu. Federasyonda bir konuşma yapan Çiçek, "Bu coğrafyada güçlü olmak zorundayız" dedi.

Çiçek ve Akgül'e programlarında Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer ve Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, ve meclis üyeleri eşlik etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mesut Akgül Cemil Çiçek Türkiye Akdere Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title