Haberler

Maltepeli Engelliler Çanakkale'de

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen ve altı hafta süren Çanakkale gezi programının son ayağı tamamlandı. Çanakkale Zaferi'nin 103'üncü yıldönümünde tarihe tanıklık eden son Maltepeliler, aileleriyle birlikte giden engelliler oldu.

Nisan ayında başlayan tarih turunun son seferine, Maltepelilerin katıldığı beş otobüsün yanı sıra, Maltepe Belediyesi Bahadır Erdoğdu Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve ailelerinden oluşan üç otobüs daha katıldı. Maltepeliler kendilerini Eceabat'ta karşılayan rehberleri eşliğinde; Gelibolu Tarihi Yarımadası'ndan geçip savaş cepheleri, siperler ve zaferin yaşandığı Namazgah ve Hamidiye Tabyası'nı, Seyit Onbaşı Anıtı'nı, Şahindere Şehitliği'ni, Çanakkale Şehitleri Anıtı'nı, Meçhul Asker Anıtı'nı, Yahya Çavuş Şehitliği'ni, 57. Piyade Alay Şehitliği'ni, Conkbayırı ve müzeleri ziyaret etti.

Gezi kapsamında, Alçıtepe Hastane Müzesi'ni de gezen Maltepeliler, gerçeğinden ayırt edilmeyecek derecede başarıyla yapılmış balmumu askerlerle bol bol fotoğraf çektirdi. Büyük zaferin kazanıldığı toprakları evlatlarıyla birlikte gezmenin çok keyifli olduğunu belirten engelli yakınları, "Bizim için kısa mesafe bir yere bile birlikte gitmek o kadar zorken, tarihimizin yazıldığı bu kutsal toprakları gezebilmek, Çanakkale ruhunu hissedebilmek tarifsiz bir mutluluk. Bu imkanı bize sağlayan Ali Başkan'a ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Maltepe Belediyesi Çanakkale Zaferi Bahadır Erdoğdu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli?
title