Haberler

CHP'li ilçe başkanının cinsel istismarına uğrayan genç kızın tüyler ürperten ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme:

CHP'nin Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı tarafından cinsel saldırıya uğradığını iddia eden 23 yaşındaki genç kızın savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli tutuklanırken mağdur genç kız, ifadesinde, "Kafasında bardak kırdım, saçımdan sürüyerek beni tuvalete götürdü. Saçlarımdan tutarak kafamı aşağı bastırdı ve cinsel saldırıda bulundu" dedi.

CHP'nin Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı olduğu öğrenilen U.K, 23 yaşında genç bir kıza cinsel saldırı suçundan gözaltına alındı. Savcılık tarafından tutuklanması istenen U.K. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın ardından cinsel saldırıya uğradığı iddia edilen 23 yaşındaki genç kızın savcılıktaki ifadesi de ortaya çıktı. U.K'nın, genç kızı saçlarından sürükleyip darbettiği, sonrasında ise cinsel saldırıda bulunduğu öğrenildi.

"İŞ YERİME GELEREK BULUŞMA TEKLİF ETTİ"

Sabah'ın haberine göre de mağdur Z.Y. ifadesinde, "U.K. benim çalıştığım kafeden arkadaşım olur, kendisi ile 1,5 ay kadar çalıştık sonra işten ayrıldı. Tahminen 40'lı yaşlardadır. Hiçbir zaman duygusal yakınlığımız olmadı. Son olaydan önce bir kalabalık arkadaş ortamında görüştük. 20 Kasım Cuma günü akşam saatlerinde çalıştığım kafeye motorla gelerek akşam Maltepe'de bir kafede buluşmayı teklif etti. Aynı kafede müzisyen olan Ö** r isimli arkadaşıma beraber 'Gidelim mi?' dedim ve kabul etti. U.K. ile beraber yürüyerek saat 20.00 sularında kafeye gittik" dedi.

"PANTOLONUMU AŞAĞI İNDİRDİ"

U.K'nın kendisini arkadaşının iş yerine götürdüğünü söyleyen Z.Y, şöyle devam etti: "Müzisyen arkadaşım dükkan önünde bekliyordu. Yaklaşık bir saat üçümüz beraber oturduk. Arkadaşımın işi çıkmasından dolayı yanımızdan ayrıldı. U.K. ile yarım saat baş başa oturduk. Kafede hiç kimse kalmamıştı. İş yeri U.K'nın arkadaşı olduğundan çalışanlarda yoktu. Ben sonra kalkmak istedim ama o kalmam için ısrar etti. Rahatsız oldum. Gitmek için ayağa kalktığımda U.K. beni kendisine çekip koltuğun üzerine aldı. Ben de masada bulunan bardağı elime alarak onun kafasında parçaladım. Bu sırada elim kesildi, öfkesiyle beni saçımdan sürükleyerek tuvalete götürdü burada tekme tokat darbetti. Pantolonumu aşağı indirdi üzerimde bulunan kıyafetimi de yukarı kaldırdı, sonra kendi pantolonunu aşağı indirdi. Saçlarımdan tutarak kafamı aşağı bastırdı ve cinsel saldırıda bulundu. Bu sırada aynaya bakarak kendini tatmin etti"

Cinsel istismara uğrayan genç kızın tüyler ürperten ifadesi ortaya çıktı

"YALVARDIM AMA DİNLEMEDİ"

Z.Y, korkunç anları şu ifadelerle anlattı: "Boşaldığını görmedim sonrasında ben kendisine yalvardım bağırmaya başladığımda bana vurmaya devam etti. 'Bağırma burada kimse seni duymaz kapı da kilitli' dedi. Boğazımı sıkıp, 'seni burada s*****m sonra da kendimi öldüreceğim' diyerek tehdit etti. Ben şahıstan kurtulabilmek için yaşananları kimseye anlatmayacağımı onun da bir kızı olduğunu söyleyerek huyuna gittim. Bu olaylar yaklaşık 1-1,5 saat kadar sürdü, sonra kafede koltukta bulunan kanları bir bezle sildi, kafenin kapısının kilidini açarak gece saat 12:00 civarında V*an adlı arkadaşının evine götürdü. Kendisi kafenin müşterisi olur, daha önceden tanırım. Bu evde V*an elime pansuman yaptı, ne olduğunu sorunca U.K. 'kavga ettik' dedi. U.K. beni eve bırakmak istediğinde ben korktuğumu V*an'a belli etmem üzerine saat 00:30'da sıralarında V*an beni evime bıraktı. Sonrasında U.K. ile hiç görüşmedim ve her yerden engelledim. Ailemin duymasından korktuğum için de karakola gitmedim. Darp raporumu aldım. Beni alıkoyan cinsel saldırıda bulunan ve darbeden şahıstan şikayetçiyim."

CHP'Lİ BARIŞ YARKADAŞ ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Taciz olayına tepki verenlerden CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, "Tarihe not düşmek için yazıyorum: CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi U.K'nin karıştığı cinsel saldırı olayına sessiz kalamam. Cezaevine atılan U.K., insanlık dışı bir suç işlemiş ve partimizin değerlerine leke sürmüştür. Derhal partiden atılmalıdır. Mağdurun ifadesi ortadadır" dedi.

Cinsel istismara uğrayan genç kızın tüyler ürperten ifadesi ortaya çıktı

CHP HAREKETE GEÇTİ

Yarkadaş daha sonra bir açıklama daha yaparak, "Tweetimin ardından arayan CHP İstanbul yöneticileri, perşembe gecesi gerçekleşen cinsel saldırının ardından, saldırgan U.K'nin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini, dosyanın işleme konması için İl Disiplin Kurulu'nun toplanacağını belirttiler" dedi.

CANAN KAFTANCIOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, olayın doğru olduğunu aktararak U.K'nin partiden atıldığını ve parti örgütü olarak mağdurun yanında olduklarını belirtti. Kaftancıoğlu, "Bu konuda tavrımız çok net. Gereğini yaptık. Davayı il ve ilçe örgütümüzle birlikte takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Maltepe Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

CHP KAPATILSIN:

CEMAATLERDE MÜNFERİT BİR OLAY OLDUĞUNDA CEMAATLER KAPATILSIN DİYORLARDI EVET CHP KAPATILSIN

51
31
yanıtYanıtla
fariz:

hiç şaşırmadım, adamların zihniyeti bu zaten

35
33
yanıtYanıtla
a inci:

acaba hırsızın hiçmi suçu yok kız ne arıyormus o saate bellıkı anlaşmışlar para vermemiştir yoksa diger arkadaş niye yanlız birakıp gitsin onları

7
39
yanıtYanıtla
Murat:

Ne işin vardı senin o saatte orda? ????????

18
26
yanıtYanıtla
Meç:

Ne garip bir soru arkadaşım bu

yanıt9
yanıt8
..:

ne sacma soru yaaa

yanıt7
yanıt5
Büşra:

Gerçekten sorduğun soru bu mu yoksa oradaki yaratığa insanlardan Red cevabını da alabileceği ve bi insanın hayatını karartacak kadar pis zihniyete sahip olmasının karaktersizliği mi??? Gerçi önce bu soruyu sana sormak lazım beynindeki cisimleri merak ediyorum ?

yanıt2
yanıt0
Orhan:

CHP böyle vukaatlarla dolu.didim belediye başkanını kisme konusmuyor

20
14
yanıtYanıtla
AYDIN:

Şöyle bir durum var. haberi takip ediyorum da, bunu da konuşan yok ki. . . . sonuç olarak bu tarz olaylar CHP içinde olunca kimse nedense konuşmayıp normalleşiyor. . . iftiradır o iftira. . .

yanıt5
yanıt2
Gerçekler:

Suçlulara ağır cezalar verilmedikçe, kendimizi ve evlatlarımızı da İslama uygun yetiştirmedikçe bu olaylar azalmaz... Adamın yaptığı pislik bir durum, kızında o adamla vs kafeye gitmesi de normal bir durum değil...

23
10
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title