Haberler

Malkara Belediyesi ile Tüm-bel-sen Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Malkara Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında başkanlık makamında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Malkara Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında başkanlık makamında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesinin imza törenine, Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Tüm-Bel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, Malkara Belediyesi Sendika İşyeri Baş Temsilcisi Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Ünal Akkaya, Yazı İşleri Müdürü Şevket Gül, Destek Hizmetleri Müdürü Saim Ünal, Strateji Geliştirme Müdürü Emine Fistanlı, Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Nevin Geçkin, Park ve Bahçeler Müdür Vekili Çiler Şenel Bilsel, Zabıta Müdür Vekili Ercan Doğan, Fen İşleri Müdür Vekili Yılmaz Özel ve Tüm Bel-Sen Tekirdağ Şube Basın Yayın Sekreteri İslam Atak katıldı.

24 ay süreli 01 Ocak 2016 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasını kapsayan toplu iş sözleşmesi üzerinde görüşülen bütün maddelerde uzlaşmaya varılarak toplu iş sözleşmesi imza altına alındı.

Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı, Tüm-Bel-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı ve Malkara Belediyesi Sendika İşyeri Baş Temsilcisi Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin. toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dilediler. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ Malkara Balcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title