Haberler

Malazgirt'te 'Halk' Toplantısı

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, halk toplantıları kapsamında vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, halk toplantıları kapsamında vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Kaymakam Soner Kırlı; Malazgirt ve Konakkuran belediyelerine kayyum olarak atandıktan sonra iki acil yapılması gereken belediye hizmetlerine ağırlık verince, ara verdiği toplantılara yeniden başladı. Malazgirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantı salonunda halk toplantılarına devam eden Kaymakam Kırlı, "Bilindiği üzere Malazgirt Belediyesi ve Konakkuran Belediyesine kayyum olarak atandım. Belediyelerimizin de acil yapılması gereken hizmetlerini kardeş belediyelerimizin yardımlarıyla yapmaya çalıştık. Çok şükür önemli bir yol kat ettik. Cumhuriyet Meydanımız yenilendi. Kültür Parkını yıkıp, yerine Avrupa standartlarında bir dinlenme tesisi yaptık. Anıt alanına giden şehitlik yolunu yeniden yapıyoruz. Köy minibüsleri için duraklar yaptık. Hepsinden en önemlisi 97 milyonluk su ve kanalizasyon projemiz ihale edildi. Malazgirt'in yüz yıllardır bitmeyen su ve kanalizasyon sorunu nihayet sona erecek. Kaymakamlığımız ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın imkanları ve mevzuatlarımızın ön gördüğü çerçevede ilçemizde yaşayan dar gelirli tüm vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışacağız. Bu toplantılarda sadece gıda, giyim ve barınma ihtiyaçlarını değil, tüm ihtiyaçlarına çare bulmaya çalışıyoruz" dedi.

İlçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapılarının herkese sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Kaymakam Kırlı, "İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapıları vatandaşlara sonuna kadar açıktır. Çok şükür yaptığımız toplantılar neticesinde vatandaşlarımızın ihtiyaçları önemli ölçüde giderebiliyorlar. Halkımız için çok faydalı olan halk toplantılarını aracısız yardım vermek için yapıyoruz" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Soner Kırlı Konakkuran Malazgirt Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
title