Haberler

Malatya Derbisinde Kazanan İnönü Üniversitesispor Oldu

Bölgesel Amatör Lig’in 15.haftasında oynanan Malatya derbisinde gülen taraf 2-1’lik sonuçla İnönü Üniversitesispor oldu.

Bölgesel Amatör Lig'in 15.haftasında oynanan Malatya derbisinde gülen taraf 2-1'lik sonuçla İnönü Üniversitesispor oldu.

15.hafta mücadelesinde iki Malatya takımı, İnönü Üniversitesispor ile Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un karşı karşıya geldiği müsabakada şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilyurt Belediyespor, orta sıralardaki rakibi İnönü Üniversitesispor'a 2-1'lik skorla boyun eğdi. Yeşiltepe 3 Nolu sahada oynanan karşılaşmada ev sahibi takım İnönü Üniversitesispor'un gollerini 39'uncu dakikada Ebubekir Yardım, 63'üncü dakikada ise Penaltıdan Ramazan Çavuş kaydetti. Yeşilyurt Belediyespor'un golü ise 81'inci dakikada Özgür Dökmen'in ayağından geldi. 63'üncü dakikada Yeşilyurt Belediyespor'da defans oyuncusu Vedat Taşdemir'in ikinci sarı karttan, 74'üncü dakikada ise kaleci Mahir'in yedek kulübesinden küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart görüp oyun dışı kaldığı müsabaka oldukça gergin bir atmosferde oynandı. İnönü Üniversitesi sahaya Volkan, Fikret, Garip, Yunus, Cumali, Fatih, Miraç, Ramazan, Engin, Ebubekir Yardım ve Ebubekir Bozan on biriyle çıkarken, konuk takım Yeşilyurt Belediyespor ise Önder, Ziya, Vedat, Bedrettin, Ali, Erdem, Cuma, Sefa, Tolga, Yusuf Çelik ve Loris Meye on biriyle mücadele etti. Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan İnönü Üniversitesi, dakikalar 39'u gösterirken yaşanan bir karambol sonrasında Kerem ile golü buldu ve 1-0 öne geçti.

İlk yarı bu skorla tamamlanırken, maçın ikinci yarısında dakikalar 63'ü gösterirken defans oyuncusu Vedat büyük bir hata yaparak hem penaltıya sebebiyet verdi, hem de ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Ramazan golü atarak takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı.

Yeşilyurt Belediyespor 81'inci dakikada Özgür ile 1 gol bulup farkı bire indirse de kalan süreler beraberlik golü için yetmedi ve müsabaka 2-1 İnönü Üniversitesispor'un üstünlüğüyle sona erdi.

-"Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum"

Maç sonrası İHA'ya açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediyespor'un orta saha oyuncusu Sefa, rakip takım oyuncularına ve tribündeki bir grup taraftara tepki göstererek, "Bu nasıl iki ilin takımının maçı, ben böyle bir maç görmedim. Yazık günahtır, tribünden bize ağza alınmayacak küfürler edildi. Bu memleketin iki takımının maçı böyle mi olmalı. Ben Trabzon buraya futbol oynamaya geldim. Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum" dedi.

İnönü Üniversitesispor antrenörü Murat Kurt ise sahaya çıkıp kendi oyunlarını oynayarak hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Karşılaşma sonrası iki takım oyuncuları ve tribün arasında kavgaya varan tartışmalar yaşandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yeşiltepe Yeşilyurt Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title